VIDEO: Joonas Korpisalon huima kotivire sai jatkoa – vain Erik Haula ohitti

Joonas Korpisalon kotivire on ollut valovuosia hänen vierasvirettään edellä.
Joonas Korpisalon kotivire on ollut valovuosia hänen vierasvirettään edellä.

Columbus Blue Jacketsin suomalaisvahdin Joonas Korpisalon ohittaminen osoittautui lähes mahdottomaksi tehtäväksi Vegas Golden Knightsille.

Joonas Korpisalon erinomainen kotivire kuluvalta kaudelta sai jatkoa: nuori suomalainen on torjunut kauden seitsemässä kotistartissaan viisi voittoa ja hänen torjuntaprosenttinsa Nationwide Arenalla on 93,15.

Kontrasti vieraspeleihin onkin melkoinen, sillä niissä Korpisalon torjuntaprosentti kuudesta ottelusta on ainoastaan 87,20 ja hän on voittanut pelaamistaan otteluista vain yhden.

Viime yönä Korpisalo sai torjuntavastuun, kun Läntisen konferenssin kolmantena majaileva Vegas Golden Knights saapui vierailulle Columbukseen. Isännät olivat ottelussa pelillisesti askeleen perässä, sillä vegasilaisvieraat veivät ottelun laukaukset peräti 38-21, mutta suomalaisvahdin huippuotteet toivat sinitakeille 4-1-voiton.

Ottelussa 37 kertaa torjuneen Korpisalon onnistui ohittamaan ainoastaan maanmies Erik Haula, joka iski kauden 24. osumansa isäntien maaliverkkoihin ajassa 21:30.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Haulan viimeistelemä maali oli 1-1-tasoitusosuma, mutta sen jälkeen Blue Jackets marssi Pierre-Luc Dubois’n (1+2) ja Artemi Panarinin (0+3) johdolla 4-1-voittoon, unohtamatta tietenkään Korpisaloa, ja näin ollen Haulan maali jäi vain laihaksi lohduksi.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018