HäSa: HPK:lle karmea uutinen – Joonas Lehtivuori siirtyy ulkomaille

Joonas Lehtivuori jättää Hämeen Sanomien tietojeen mukaan HPK:n.
Joonas Lehtivuori jättää Hämeen Sanomien tietojeen mukaan HPK:n.

HPK:n parhaimmistoon viime kauden aikana kuulunut tähtipuolustaja Joonas Lehtivuori jättää Hämeen Sanomien tietojen mukaan seuran.

HPK:n riveissä viimeiset kolme kautta pelannut Joonas Lehtivuori pelasi menneellä sesongilla, erityisesti vuonna 2018, erinomaisesti. Lopulta Lehtivuoren tehot 52 ottelusta olivat 8+26.

Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Lehtivuori on jättämässä HPK:n. Tämä kävi ilmi paikallislehti Hämeen Sanomien toimittaja Samuel Savolaisen kynästä, sillä hän kertoi asiasta lehden verkkosivuilla.

Hämeen Sanomat tietää kertoa, että miehen tuleva seura tulee löytymään ulkomailta. Lehden tietojen mukaan Lehtivuori siirtyy uuteen joukkueeseensa sopimusteknisten asioiden vuoksi ilman siirtokorvausta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lehtivuori on pelannut Liigaa HPK:n lisäksi Ilveksen ja KalPan riveissä. Kaiken kaikkiaan miehen tilillä on 287 Liigan runkosarjaottelua, joissa hän on tehnyt 29 maalia ja yhteensä 100 tehopistettä.

29-vuotiaalla puolustajalla on kokemusta myös ulkomaan kaukaloista. Hän nimittäin kiekkoili AHL-seura Adirondack Phantomsin riveissä vuodet 2009-2011. Tämän jälkeen puolustajan matka kävi Ruotsin SHL:ään, MODO:n riveihin, missä hän kiekkoili lopulta neljän kauden ajan.

Voit lukea Hämeen Sanomien uutisen tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!