VIDEO: Tunteet kuumenivat Jyväskylässä – Joonas Nättinen sai ulosajon

Jerry D'Amigo kävi todella kuumana sen jälkeen, kun Joonas Nättinen taklasi häntä päähän.
Jerry D'Amigo kävi todella kuumana sen jälkeen, kun Joonas Nättinen taklasi häntä päähän.

JYP:n ja KalPan välisessä ottelussa tunteet kävivät todella kuumina sen jälkeen, kun Joonas Nättinen sai ulosajon päähän kohdistuneesta taklauksesta.

JYP pesi kasvojaan tämän iltaisessa kamppailussa KalPaa vastaan, sillä isännät vei kamppailun nimiinsä tyylipuhtain lukemin, 3-0. Jyväskyläläiset hävisi edellisen ottelunsa HIFK:ta vastaan lukemin 6-0.

Ottelun puhutuin tapahtuma nähtiin kuitenkin toisessa erässä, kun JYP:n Joonas Nättinen taklasi KalPan Jerry D’Amigoa tuomariston mielestä laittomin keinoin. Nättinen lensi taklauksesta suihkun puolelle ja täten KalPa pääsi jauhamaan viisi minuuttia ylivoimalla.

Niitin jälkeen tunteet kävivät kaukalossa todella kuumina, sillä D’Amigo yritti lähteä todelliselle kostoreissulle. D’Amigo ei pystynyt hillitsemään itseään edes vaihtoaitiossa, ja hän oli revetä täysin henkseleistään.

D’Amigo yritti päästä Nättisen kimppuun jo välittömästi taklauksen jälkeen, mutta tuomaristo oli välittömästi kaksikon välissä. Voit katsoa tilanteen alta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös täältä.