VIDEO: Joonas Raskin maali nousi pinnalle Pohjois-Amerikassa saakka

Joonas Raskin viimeistelemä osuma varasti uutisotsikot myös Pohjois-Amerikassa.
Joonas Raskin viimeistelemä osuma varasti uutisotsikot myös Pohjois-Amerikassa.

Joonas Raskin eilen iskemä maali sai koko Helsingin vanhan jäähallin valtavaan huutomyrskyyn. Nyt maali on saanut huomiota aina Pohjois-Amerikassa saakka.

Helsingin perjantai-illassa nähtiin eilen todellinen huippuottelu, kun nokikkain olivat HIFK sekä Oulun Kärpät. Laadukas kamppailu päättyi lopulta kotijoukkueen 3-2-jatkoaikavoittoon.

Helsinkiläisten maaleista vastasivat Teemu TallbergJoonas Rask sekä Thomas Nykopp. Kärppien nuotat iskivät vastaavasti Ville Leskinen sekä Kristian Vesalainen.

Näistä etenkin Raskin maali oli erityisen komea. Osuma syntyi ajassa 58:52, jonka myötä HIFK tasoitti kamppailun lukemiin 2-2. Huutomyrsky oli siis taattu.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Osumaan syötön antoi Suomen kenties lupaavin puolustaja, Miro Heiskanen. Rask esitti tämän jälkeen taituruuttaan. Hän otti kiekon haltuun yhdellä jalalla, ollessaan jään pinnassa yhden polven varassa. Hän myös laukoi pelivälineen tästä asennosta maaliin.

Osuma oli lopulta niin komea, että se nousi pinnalle aina Pohjois-Amerikassa saakka. Kanadan yksi suurimpia mediajättejä, TSN, julkaisi osuman nimittäin omalla Instagram-kanavallaan. Maali on kerännyt artikkelin kirjoitushetkeen mennessä lähes 60 000 katselukertaa.

Löydät kyseisen videon myös tästä linkistä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018