Jordan Eberle vitsaili Mathew Barzalin kustannuksella Twitterissä – ”Kiitos, poika”

Jordan Eberle vitsaili joukkuekaverilleen Mathew Barzalille.
Jordan Eberle vitsaili joukkuekaverilleen Mathew Barzalille.

New York Islandersin riveissä pelaava Jordan Eberle teki mahtavan yllätyksen nykyiselle joukkuekaverilleen, Matthew Barzalille.

Edmonton Oilersia kaudesta 2010-11 edustanut Jordan Eberle kaupattiin kesällä New York Islandersin riveihin, missä hän on pelannut tähän mennessä 45 ottelua. Näissä 27-vuotias laituri on tehnyt 14 maalia ja yhteensä 36 tehopistettä, mikä ei ole lainkaan hassumpi saldo.

Eberle on myös näemmä kotiutunut Long Islandille loistavasti, sillä hän vitsaili joukkuekaverilleen Mathew Barzalille. Tämän Eberle suoritti Twitterissä, kun hän kaivautui syvälle Barzalin twiitti-historiaan.

Nimittäin toukokuussa 2012, tuolloin 14-vuotias miehen alku, eli Barzal, oli twiitannut seuraavasti: ”Kun katson Eberlen tasoitusmaalia Venäjää vastaan, iskee se minuun aina yhtä kovaa”.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Kyseessä on siis Eberlen maali nuorten MM-kisoissa. Myös Barzal on kanadalainen, joten hyvällä omatunnolla voidaan sanoa, että Barzal on fanittanut Eberlen edesottamuksia nuorempana.

Nyt, vuosia myöhemmin, Eberle nosti Barzalin twiitin takaisin pinnalle, sillä hän lainasi sitä, ja kirjoitti omaan twiittiinsä, että ”Kiitos poika ja onnea matkaan”.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Twiitti sai fanien keskuudessa huvittavan vastaanoton. On myös aistittavissa, että kaksikko tulee tätä nykyä loistavasti toimeen.

Lisää NHL-uutisia voit lukea TÄSTÄ.