Islandersilta iso uutinen: Josh Baileylle viiden vuoden jatkopahvi

New York Islanders on tehnyt hyökkääjä Josh Baileylle mittavan viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.
New York Islanders on tehnyt hyökkääjä Josh Baileylle mittavan viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

New York Islanders julkaisi alkuiltaan isoja uutisia, sillä se on tehnyt sen runkohyökkääjä Josh Baileylle huimaisevan viiden vuoden mittaisen jatkopahvin.

New York Islanders pääsi varaamaan kesällä 2009 yhdeksännellä vuorolla, ja se käytti tämän hyökkääjä Josh Baileyyn. Pitkään vaikutti siltä, että Bailey tulee jäämään hukatuksi lupaukseksi, mutta viime vuosina on alkanut tapahtumaan oikein toden teolla.

Esimerkiksi tällä kaudella Bailey on pelannut 58 ottelua, joissa hän on iskenyt 15 maalia ja yhteensä 62 tehopistettä. Menneen sesongin 82 kamppailua tuottivat sen sijaan tehot 13+43.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt Islanders on palkinnut 28-vuotiaan kehityskäyrän viisivuotisella jatkosopimuksella. Pahvin yhteisarvo on huikaisevat 30 miljoonaa dollaria, joten Bailey kuittaa vastaisuudessa 5 miljoonaa dollaria kaudesta.

– Joshista on kasvanut yksi tärkeimpiä pelaajiamme. Hän on kehittynyt systeemissämme useita vuosia ja on hienoa nähdä hänen kypsyvän sille tasolle, mitä olemme hänestä halunneetkin, Islandersin puheenjohtaja ja GM Garth Snow kertoi seuran tiedotteessa.

Bailey on pelannut tällä kaudella samassa vitjassa John Tavaresin kanssa, joten seuran valmennuksella löytyy valtava luotto kanadalaista kohtaan.

Baileyn tilastoihin voit tutustua tarkemmin TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018