Jetsin luottopakille jatkosopimus – Josh Morrissey jatkaa Winnipegissä

Josh Morrissey jatkaa Winnipegissä uuden jatkosopimuksen turvin.
Josh Morrissey jatkaa Winnipegissä uuden jatkosopimuksen turvin.

Kanadalaispuolustaja Josh Morrissey jatkaa Winnipegissä, sillä mies on tehnyt Jetsin kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Winnipeg Jets on saanut kesän ”to do -listansa” hoidettua, kun se teki puolustaja Josh Morrisseyn kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. 23-vuotias kanadalaispuolustaja oli Jetsin viimeinen rajoitettu vapaa agentti, mutta nyt hänelläkin on takataskussaan uusi sopimus.

Kyseessä on niin sanottu ”bridge-sopimus”. Kyseessä on lyhyt jatkopahvi, jonka palkka on maltillinen, 3,15 miljoonaa dollaria per kausi. Jos Morrissey jatkaa kehittymistään yhä paremmaksi pelaajaksi, tullaan hänet palkitsemaan kahden vuoden päästä pidemmällä ja rahakkaammalla sopimuksella.

Morrissey on pelannut NHL:ssä nyt kahden kauden ajan. Edellisellä sesongilla mies teki 81 runkosarjaotteluun seitsemän maalia ja yhteensä 26 tehopistettä. Se oli kuusi pistettä enemmän kuin toissa kaudella.

Morrissey pelasi viime kaudella keskiarvolta 20:27 minuuttia per ottelu, joten kyseessä on Jetsin luottopuolustaja. Hän on seuran ensimmäisen kierroksen varaus (13.) vuodelta 2013.

Suosittelemme myös:
JA: Tuomarit yhteydessä videohuoneeseen kännyköillä – syynä Telian ongelmat