Jösses mikä maalijuhla – Jokerit nuiji Traktorin

Jokerit nuiji Traktorin
Jokerit nuiji Traktorin

Hartwall Arenan yleisö sai todistaa kotijoukkueen täydellistä peliesitystä, kun Jokerit nuiji Traktorin lukemin 8-0. John Norman iski hattutempun.

Jokerit ja Traktor Chelyabinsk iskivät yhteen Helsingissä, ja Traktorille ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Jokerit naulasi kahdeksan maalia vierailijan verkkoon, eikä Traktor onnistunut estämään helsinkiläisten myllytystä.

Ensimmäisen erän jälkeen ottelu oli lukemissa 0-0, mutta tasaisuus loppui siihen. Toisen erän alku olikin Jokereilta silkkaa näytöstä, kun Narrit johtivat ottelua 3-0 jo ennen erän puoliväliä. Maaleista vastasivat Brian O’Neill, ja John Norman kahdesti. Ajassa 35.27 oli Marko Anttilan vuoro tökätä kiekko verkkoon, ja se riitti Vasili Demchenkolle Traktorin maalilla.

Toisessa erässä Jokerit iski vielä kerran, kun Norman viimeisteli hattutempun täyteen Pekka Jormakan upeasta tarjoilusta. Kolmannessa erässä sama mankelointi jatkui, kun Jormakka, Eemeli Räsänen ja Anttila löivät lisää nauloja Traktorin arkkuun.

John Norman teki hattutemppunsa lisäksi myös kaksi syöttöpistettä, ja toiseksi kovin tehoilija Jokeri-leiristä oli Jesse Joensuu kolmella syöttöpisteellään. 7-0-maali oli nuoren Jokeri-puolustajan, Eemeli Räsäsen, ensimmäinen maali KHL:ssä. Voiton myötä Jokerit nousi 13 sarjapisteeseen, ja vankisti asemiaan Läntisen konferenssin kärjessä.

Jokerit jatkaa otteitaan kotiluolassa, kun Metallurg Magnitogorsk saapuu keskiviikkona Helsinkiin.

Suosittelemme myös: 

Julius Junttila siirtyy Växjöön – tarina jatkuu SHL:ssä