Juha Järvenpää sai 3 matsia pelikieltoa – viskasi mailansa turhautuneena katsomoon

Juha Järvenpää sai 3 matsia pelikieltoa - viskasi mailansa turhautuneena katsomoon

KooKoon veräjänvartija Juha Järvenpää on saanut Liigan kurinpidolta 3 ottelun pelikiellon tiistaisen KooKoo – Ässät -taiston tapahtumien johdosta.

Kouvolan kiekkoylpeyttä KooKoota edustavalle Juha Järvenpäälle on langetettu Liigan kurinpitoelimen toimesta kolmen pelin pituinen kielto. Tuomio juontaa juurensa viime tiistain Liiga-kierroksen KooKoo vs. Ässät -ottelun tapahtumiin.

28-vuotiaalle kiekonpysäyttäjälle Järvenpäälle annettiin toissapäiväisen kotimittelön loppuhetkillä yhteensä 35 minuuttia jäähyjä, kun mies rikkoi ensin maalivahdin mailansa ylärimaan ja sinkosi tämän jälkeen mailan yleisön sekaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Yksikään katsoja ei loukkaantunut tilanteessa, mutta nyt noormarkkulaiselle molarille on päätetty antaa kakkua tapahtuman johdosta. Liiga kuvailee tapahtunutta ja pelikieltoa näin:

Ottelun videotallenteen mukaan Järvenpää on heittänyt rikotun mailansa täydellä voimalla katsomoon. Kurinpitodelegaatio toteaa, että kyseisen kaltainen teko vaarantaa katsojien turvallisuuden ja tulee rankaista säännön 168 vi 3 kohdan mukaisesti ottelurangaistuksella. Tässä tapauksessa maila osuu lisäksi katsojaan, muttei onneksi aiheuta vahinkoa. Ottaen huomioon menettelyn moitittavuuden kurinpitodelegaatio katsoo oikeaksi määrätä tästä teosta kolmen ottelun pelikiellon.

Pelaajan pelikielto jatkuu siis yhden ottelun verran myös ensi kaudelle, kun KooKoolla on jäljellä enää kaksi kamppailua tällä sesongilla. Järvenpää pahoitteli tapahtunutta KooKoon sivuilla, ja tuon tekstin pääset lukemaan TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Järvenpään idioottimaisen teon näet TÄSTÄ. Liigan tiedotteen kiekkoilijan pelikiellosta pääset lukemaan kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
Venäläistoimittajan valtava vuodatus paljasti karun faktan: SKA:n mestaruus on jo sovittu