Juha Metsola sai kovan tällin päähänsä – nyt kuitenkin hyviä uutisia!

Juha Metsola pystyi palaamaan kaukaloihin jo muutama päivä kovan tällin jälkeen.
Juha Metsola pystyi palaamaan kaukaloihin jo muutama päivä kovan tällin jälkeen.

KHL-seura Amur Habarovskia edustava suomalaisvahti Juha Metsola palaa takaisin kaukaloihin jo tänään, kun Amur kohtaa Kunlun Red Starin.

KHL:ssä pelaava suomalaisvahti Juha Metsola koki tämän viikon torstaina kovia, kun hänen edustamansa Amur Khabarovks kohtasi kiinalaisen Kunlun Red Starin.

Metsola nimittäin sai kyseisessä ottelussa kovan iskun päähänsä, minkä vuoksi hän joutui jättämään ottelun kesken. Metsola menetti tilanteessa myös useita hampaita.

Amurin ja Metsolan kannalta saatiin kuitenkin kuulla loistavia uutisia, sillä suomalaisvahti aloitti joukkueen maalinsuulla jo tämän päiväisessä ottelussa, jossa Amur kohtasi juuri Kunlunin. Metsola nappasi kamppailussa 20 torjuntaa, kun Amur vei ottelun nimiinsä lukemin 4-2.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Uutinen oli loistava myös Suomen maajoukkueen kannalta, sillä Leijonien johtoryhmä valitsi Metsolan Suomen olympiajoukkueeseen.

Pyeongchangin jääkiekkoturnauksen alkuun ei ole enää pitkää aikaa, sillä kiekko tippuu ensi kertaa jäähän reilun kahden viikon päästä, helmikuun 14. päivä.

Metsola oli pelannut tällä kaudella – ennen tätä iltapäivää – 49 ottelua, joissa hänen tilastonsa olivat 92,3/2.27. Kausi KHL:ssä on hänen kolmantensa. Mies on edustanut maailman toiseksi parhaassa kiekkoliigassa ainostaan Amuria.

Suosittelemme myös:

Wayne Gretzky täytti vuosia – katso totaalisen mykistävät tilastofaktat

Metsola tilastoihin pääset käsiksi TÄSTÄ.