Kärpät hankki tutun nimen Jesse Puljujärven korvaajaksi – Juhamatti Aaltonen tekee paluun Raksilaan

Kärpät hankki loppukauden sopimuksella tutun hyökkääjän, kun Juhamatti Aaltonen palaa oululaisten riveihin.

Juhamatti Aaltonen palaa Oulun Kärppien riveihin. 35-vuotias laitahyökkääjä pelasi viime kaudella Pelicansissa, josta hän siirtyi Kärppeihin kesken kauden. Hän ehti tehdä oululaisten riveissä 12 otteluun tehopisteet 2+5=7 ennen kuin koronapandemia keskeytti kauden.

Kärpille Aaltosen hankinta tuli ajankohtaiseksi, sillä Edmonton Oilersin kanssa sopimuksen tehnyt Jesse Puljujärvi lähtee Pohjois-Amerikkaan, kunhan kausi NHL:ssä jatkuu.

”Siinä vaiheessa, kun Jesse Puljujärvi teki NHL-sopimuksen, oli selvää, että hankimme siihen kärkeen vielä hyökkääjän. Nyt kun Jessen lähtö joukkueesta lähestyy, niin Juhamatti Aaltonen tuttuna pelaajana oli kärkinimenä, kun käytiin vaihtoehtoja läpi”, urheilutoimenjohtaja Harri Aho kommentoi Kärppien tiedotteessa.

Aaltonen on ollut alkukauden pelaamatta, mutta on harjoitellut kovaa muiden ilman sopimusta olevien pelaajien kanssa.

”Kyllä tässä hyvässä kunnossa ollaan, eli siitä ei ainakaan jää homma kiinni! Pelikunto tulee tietenkin vain pelaamalla. Tosi hyvillä fiiliksillä olen tulossa Ouluun. Viime keväänä hommat jäivät vähän kesken, niin tullaan nyt viimeistelemään ne”, konkari kommentoi.


KATSO MYÖS: Video: Katsoja laukoi maalin KooKoon erätaukokisassa – voitti auton!