Juhamatti Aaltonen hattutempustaan – ”Halusin näyttää, mitä menettävät, jos hankkiutuvat eroon minusta”

Juhamatti Aaltonen porskuttaa komeassa pisteputkessa.
Juhamatti Aaltonen porskuttaa komeassa pisteputkessa.

Juhamatti Aaltonen on kokenut varsin monisyisen viikon, sillä alkuviikosta seuran johtoporras uhkaili häntä potkuilla ja hän vastasi siihen iskemällä seuraavassa ottelussa alle 12 minuuttiin hattutempun (katso jokainen Aaltosen maali täältä).

Juhamatti Aaltosen edustaman Rögle BK:n urheilutoimenjohtajana toimiva Chris Abbott laukoi alkuviikosta varsin rajuja kommentteja, kun otetaan huomioon, että hän teki sen julkisesti.

– Olemme päättäneet panostaa niihin kavereihin, jotka ovat auttaneet meitä menestymään viime aikoina. Aion paneutua nyt siihen, minkälaisia mahdollisuuksia meillä on Aaltosen tulevaisuuden suhteen, Abbott kommentoi Helsinborgs Dagbladille.

– En ole siltikään vakuuttunut siitä, että hän saavuttaisi pelillistä huippuaan meidän riveissämme. En ole myöskään vakuuttunut, että hän jatkaisi pelejään meidän joukkueessa.

Tällaisessa tilanteessa pelaaja ei voisi paljon Aaltosta parempaa vastausta antaa. 32-vuotias suomalainen ei nimittäin avannut sanaista arkkuaan, ennen kuin hän oli käynyt latomassa sarjakärki Växjö Lakersin verkkoon hattutempun.

– Halusin näyttää jokaiselle, mitä he menettävät, jos he hankkiutuvat eroon minusta, Aaltonen paalutti Expressenille ensimmäisen erän jälkeen.

Juhamatti Aaltonen avautui tilanteestaan: ”Kaikki tämä tapahtui vielä sarjan parasta joukkuetta vastaan”

Juhamatti Aaltonen otti erätauon aikana myös hieman syvällisemmin kantaa omituiseen tilanteeseensa seurassa.

– Sanoin heille olevani valmis, kunhan saan mahdollisuuden. Toki samaan aikaan tilanteeni Röglen kanssa on kummallinen, mutta minun on vain tehtävä työni.

– Olen todella onnellinen tällä hetkellä. Kun kuulin, että saatan päästä pelaamaan, olin iloinen, koska halusin päästä näyttämään olevani hyvä pelaaja. Ja kaikki tämä tapahtui vielä sarjan parasta joukkuetta vastaan.

Kokenut suomalainen on nähnyt paljon urallaan ja hän myöntääkin, ettei ole kyennyt kuluvan kauden aikana näyttämään parasta osaamistaan.

– En ole pelannut alkukaudesta kovinkaan hyvin, mutta tiedän mihin pystyn ja keskityn nyt vain siihen, että kauden jälkimmäisestä puolikkaasta tulee hyvä, jos saan jatkaa täällä.

Parhaita paloja SHL:stä voit katsella TÄÄLTÄ.

Aaltosen uratilastoihin pääset käsiksi TÄSTÄ.

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!