Juhamatti Aaltonen saamassa potkut? Urheilutoimenjohtajalta kylmääviä kommentteja

Juhamatti Aaltonen aloitti Liiga-urakkansa räväkästi.
Juhamatti Aaltonen aloitti Liiga-urakkansa räväkästi.

Juhamatti Aaltonen on matkalla ulos SHL-seura Röglestä, minne hän siirtyi täksi kaudeksi takaisin. Meno ei ole kuitenkaan ollut vakuuttavaa.

Suomalaishyökkääjä Juhamatti Aaltonen pelasi SHL:n Röglessä edellisen kerran kaudella 2012-13, kun hän iski tuolloin 42 runkosarjaotteluun 12 maalia ja yhteensä 31 tehopistettä. Tämän jälkeen hänen matkansa jatkui KHL:n kautta Liigaan.

Liiga-seura HIFK:n jälkeen Aaltonen suuntasi takaisin Rögleen, missä hän on pelannut tämän kauden. Meno Ruotsissa ei ole kuitenkaan vakuuttanut kaikkia, sillä nyt hänen huhutaan saavan seurasta potkut. Spekulaatioilla on myös vankka pohja, sillä ne saivat alkunsa seuran urheilutoimenjohtajalta, Chris Abbottilta.

– Olemme päättäneet panostaa niihin kavereihin, jotka ovat auttaneet meitä menestymään viime aikoina. Aion paneutua nyt siihen, minkälaisia mahdollisuuksia meillä on Aaltosen tulevaisuuden suhteen, Abbott kommentoi Helsinborgs Dagbladille.

Aaltonen on pelannut Röglen riveissä tällä kaudella 27 kamppailua, joissa hän on onnistunut iskemään vain neljä maalia ja yhteensä 15 tehopistettä. Saldo ei ole surkea, mutta se ei ole sitä, mitä Aaltoselta odotetaan. Lisäksi jääkiekko pitää sisällään muutakin kuin pelkät tehopisteet.

Abbott kehuikin Aaltosen osaamista hyökkäyspäässä ja hänen taitoarsenaaliaan. Lisäksi UTJ nosti esiin Aaltosen loistavan persoonan.

– En ole siltikään vakuuttunut siitä, että hän saavuttaisi pelillistä huippuaan meidän riveissämme. En ole myöskään vakuuttunut, että hän jatkaisi pelejään meidän joukkueessa.

 

Parhaita paloja SHL:stä voit katsella TÄÄLTÄ.

Aaltosen uratilastoihin pääset käsiksi TÄSTÄ.

Unibet TV:stä voit katsella Ruotsin parasta jääkiekkoa SHL:n muodossa!