Juhani Tyrväisen temppu tuomittiin Pohjois-Amerikassa saakka – ”Munaton törkytemppu”

Juhani Tyrväisen temppu puhuttaa yhä edelleen. Nyt se on noussut esiin myös Pohjois-Amerikassa.
Juhani Tyrväisen temppu puhuttaa yhä edelleen. Nyt se on noussut esiin myös Pohjois-Amerikassa.

HIFK:n Juhani Tyrväisen poikittainen maila on nyt saanut huomiota Pohjois-Amerikassa saakka, missä temppu on myöskin tuomittu törkeäksi.

Helsingin IFK:n Juhani Tyrväinen tunnetaan kovaotteisena pelaajana, mutta joskus sitten läikähtää yli. Viime lauantaina, kun HIFK kohtasi Oulun Kärpät, Tyrväinen iski poikittaisella mailalla Kristian Vesalaista jalkaan, mikä synnytti valtavan kohun.

Vesalainen ei loukannut itseään tilanteessa, mutta se ei jääkiekkoväkeä haitannut. Moni on nimittäin sitä mieltä, että Tyrväisen pitäisi saada tempustaan pitkä pelikielto, mikä käy ilmi muun muassa Jatkoajan Twitterissä suorittamasta gallupista.

Saat gallupin tulokset näkyviin vasta, kun olet itse äänestänyt, mutta artikkelin kirjoitushetkellä ääniä on tullut 681 kappaletta, ja viimeinen vaihtoehto, eli vähintään 10 ottelua, on saanut tasan puolet äänistä.

Jos twiitti ei näy, löydät sen myös täältä.

Nyt Tyrväisen poikittainen maila on noussut pinnalle myös Pohjois-Amerikassa saakka. Nimittäin mediajätti TSN:n kiekkotoimittaja, entinen pelaaja Ray Ferraro, on nostanut tilanteen esiin omalla Twitter-tilillään. Myös Ferraro tuomitsi tempun vapaasti käännettynä ”munattomaksi törkytempuksi”.

Jos twiitti ei näy, löydät sen myös täältä.

Ferraro saikin monilta seuraajiltaan tulitukea, sillä monet ja taas monet pohjoisamerikkalaiset lähtivät Ferraron mukana tuomitsemaan poikittaisen mailan todella törkeäksi. Alta voit löytää parhaat palat.

https://twitter.com/_SkankHunt_4_2_/status/970825426900680704

Suosittelemme myös:
Antti Tyrväinen kritisoi veljensä arvostelijaa – ”Heitetään suoraan bussin alle”