Jukka Jalosen poika siirtyy päävalmentajaksi – ikää vasta 24 vuotta

Jukka Jalonen Jukka Jalosen poika, vasta 24-vuotias Jesper Jalonen, siirtyy HC Giantsin päävalmentajaksi.

Mestarivalmentaja Jukka Jalosen poika, vasta 24-vuotias Jesper Jalonen, siirtyy Suomi-Sarjassa pelaavan HC Giantsin uudeksi päävalmentajaksi.

Siinä missä maailmanmestarivalmentaja Jukka Jalonen siirtyy kesällä takaisin maajoukkueen palveluksiin, on myös hänen pojallaan, Jesper Jalosella, edessä uudet haasteet.

Jesper pelasi vielä viime kaudella HC Giants Akatemian ja PT-80 riveissä yhteensä neljä ottelua, mutta tulevalle kaudelle on luvassa täysin uudet kuviot. Hänet on nimittäin nimetty HC Giantsin uudeksi päävalmentajaksi. Saavutus on kova, sillä Jalosella on ikää vasta 24 vuotta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Giants pelasi vielä viime kaudella Suomen II-divisioonassa, mutta se nousee tulevaksi sesongiksi Suomi-Sarjaan, eli Suomen kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle. Jalonen toimi joukkueen apuvalmentajana jo viime kaudella, kun hän toimi pääluotsin roolista vetäytyneen Kari Mäkitalon apurina.

– Jalonen toteaa olevansa kiitollinen Mäkitalolle päästyään vuosi sitten mukaan Giantsin toimintaan ja arvostaa suuresti sitä, että Mäkitalo luottaa päävalmentajan roolin tulevaksi kaudeksi hänen harteilleen, Giantsin tiedotteessa kerrotaan.

Jalonen seuraakin vahvasti isänsä jalanjälkiä, sillä hän opiskelee tällä hetkellä Vierumäellä jääkiekkovalmentajaksi englanninkielisessä opinto-ohjelmassa.

Giantsin tiedotteen löydät täältä.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!