Julius Junttilan epäonni jatkuu – nyt hukkui pelikamppeet

Julius Junttilan epäonni jatkuu.
Julius Junttilan epäonni jatkuu.

Växjö Lakersiin siirtyneen Julius Junttilan epäonni jatkuu, sillä hänen pelivarusteensa katosivat lennon jälkeen. Växjö-debyytti siirtyy lauantaille.

Julius Junttilan piti luistella Växjö Lakersin pelipaidassa SHL-kaukaloon jo torstaina, mutta toisin kävi, sillä venäläislentoyhtiö Aeroflot hukkasi Junttilan varustekassin. Lentoyhtiö on löytänyt varusteet, mutta niiden tarkka sijainti on hämärän peitossa. Seuran puolelta uskotaan, että vikkeläkinttuinen Junttila on irti lauantaina.

SHL-kauden avaus jää siis Junttilalta väliin, eikä 27-vuotias hyökkääjä pääse kohtaamaan avauspelissä Timrå IK:ta. Sibir Novosibirskistä viiden ottelun jälkeen potkut saanut Junttila teki sopimuksen hyvin pikaisesti lähtöpassiensa jälkeen. Växjö-organisaatio haluaa, että Junttila harjoittelee joukkueen kanssa ennen kuin hän hyppää tositoimiin.

– Hänen pitää päästä treenaamaan. Uskon, että hän pelaa lauantaina, vaikka se ei ole aivan optimaalinen tilanne pelata vain yhden harjoituskerran jälkeen, Växjö GM, Henrik Evertsson kertoi minhockey.se-sivustolla.

Suosittelemme myös:

Erik Karlsson otettiin kernaasti vastaan San Joseen – katso kuvat!