VIDEO: Junioriottelu V-Venäjällä äityi joukkotappeluksi – mukana myös aikuisia!

Junioriottelu V-Venäjällä äityi joukkotappeluksi, johon osallistui myös joukkueiden taustajoukkoja.
Junioriottelu V-Venäjällä äityi joukkotappeluksi, johon osallistui myös joukkueiden taustajoukkoja.

Junioriottelu V-Venäjällä äityi joukkotappeluksi ja mukana tappelussa oli lopulta myös aikuisia; kaiken kukkuraksi kyseessä oli ystävyysottelu.

Valko-Venäjän Mogilevissa viime viikolla pelattu kansainvälinen jääkiekkoturnaus, jossa nähtiin alle 16-vuotiaiden jääkiekkojoukkueita, lähti niin sanotusti täysin lapasesta, kun venäläinen Rus ja slovakialainen Banska Bystrica ottivat toisistaan mittaa.

Joukkueet ottivat nimittäin kirjaimellisesti toisistaan mittaa, sillä kaukalossa nähtiin valtava joukkotappelu. Ottelua oli ehditty pelata ainoastaan 12 minuuttia, kun Rusin pelaaja kävi Banskan pelaajan kimppuun. Kokoero kaksikon välillä oli massiivinen ja Rusin pelaajat kannustivat kovaan tahtiin vieressä, kun Rusin pelaaja mukiloi vastustajaansa.

Tilanteen jälkeen Rusin valmentaja halusi ilmeisesti keskeyttää ottelun ja viedä suojattinsa pukukopin puolelle, jonka seurauksena slovakialaisjoukkueen vaihtoaitiosta lähti melkoinen huutelu ja provosointi. Lisäksi yksi pelaaja luisteli Rusin vaihtopenkin eteen ja alkoi näyttää kansainvälistä käsimerkkiä.

Rus-valmentaja ei katsonut tätä hyvällä, vaan marssi Banskan vaihtoaitioon ja alkoi tapella vastustajansa valmentajan kanssa.

Valmentajien nahistelun myötä homma lähti totaalisesti lapasesta ja valtavaan joukkotappeluun osallistuivat niin pelaajat kuin taustajoukotkin. Kaikkein pahinta tappelussa oli se, että taustajoukot ottivat mailoja käsiinsä ja hakkasivat niillä pelaajia.

Mikäli yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen myös TÄÄLTÄ.

Kaiken kaikkiaan joukkotappelu kesti uskomattomat kymmenen minuuttia ja se järkytti voimakkaasti turnausvastaavana toiminutta Artyom Voronovia.

– Joukkueiden edustajat keskustelivat usein turnauksen aikana lämpimissä väleissä ja keskustelivat peleistä. Itse olin mukana näissä keskusteluissa ja voin vannoa, että mitään merkkejä tällaisesta ei ollut, Voronov avasi taustoja Sport-Expressille.

Voronov näkee, että kaikki johtui molempien joukkueiden valtaisasta voitontahdosta.

– Molemmat halusivat todella voittaa ottelun ja siksi joukkueiden välille syntyi jännitteitä, jotka sitten purkautuivat. Se kesti noin kymmenen minuuttia. Kaikkein mielenkiintoisinta tässä on se, että pelin jälkeen sekä joukkueiden valmentajat että pelaajat kättelivät toisensa täysin sulassa sovussa.

– Välttääksemme vastaavanlaiset tilanteet, ottelu päätettiin keskeyttää.

Suosittelemme myös:
MM 2018: Kapteenisto julki – Mikael Granlundista Leijonien kapteeni!