VIDEO: Älytön joukkotappelu johti 17 henkilön pelikieltoon

Kanadan yliopistosarjan joukkotappelu.
Kanadan yliopistosarjan joukkotappelu.

Juniorisarjassa nähtiin viime viikonloppuna hurja joukkotappelu, jonka seurauksena 15 pelaajaa ja kaksi valmentajaa ovat saaneet pelikieltoa.

Kanadan yliopistosarjassa nähtiin viime lauantaina sellainen joukkotappelu, että heikompia hirvittää. St. Francis Xavier X-Menin ja Academia Axemenin välisestä joukkotappelusta jaettiin nimittäin yhteensä 310 rangaistusminuuttia ja suihkuun lensi 13 pelaajaa sekä joukkueiden päävalmentajat.

St. Francis Xavierin yliopisto julkaisi hurjan myllyn jälkeen tiedotteen, jossa kerrottiin joukkotappelun syyt. Yliopisto kertoo, että Sam Studnicka oli saanut kuulla halventavia kommentteja, jotka liittyivät seksuaalista väkivaltaa kärsineeseen toiseen henkilöön.

Lue myös: Rantasen ja Laineen jatkosopimukset pahassa sillassa – palkat jäämässä pieneksi?

Tämän jälkeen tilanne eskaloitui todella pahasti ja käytännössä jokainen ottelussa ollut osapuoli osallistui tappeluun. Luonnollisesti tästä seurasi valtava jälkipyykki ja nyt 15 pelaajaa ja kaksi valmentajaa ovat saaneet 2-5 ottelun pelikiellot. Viiden muun pelaajan sekä kolmen valmentajan osallistumista tappeluun tutkitaan vieläkin, joten pelikieltoja saaneiden henkilöiden määrä saattaa vielä kasvaa.

Kanadan yliopistosarjan joukkotappelu:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.