Sibir hankki todella kovan kolmikon – Junttila, Peltola, Bertrand Venäjälle!

Liigasta tutut Junttila, Peltola, Bertrand suuntaavat kaikki seuraavaksi KHL-seura Sibirin riveihin.
Liigasta tutut Junttila, Peltola, Bertrand suuntaavat kaikki seuraavaksi KHL-seura Sibirin riveihin.

KHL-seura Sibir hankki Liiga-kaukaloista todella kovan kolmikon, sillä Junttila, Peltola, Bertrand siirtyvät kaikki venäläisseuran riveihin.

KHL-seura Sibir Novosibirsk ilmoitti eilen kolmesta todella kovasta hankinnasta. Seura on nimittäin pestannut Liiga-kaukaloista Jukka PeltolanJulius Junttilan sekä Charles Bertrandin riveihinsä.

Koko trio pelasi vielä äskettäin Liigan finaaleissa. Peltola edusti hopealle jäänyttä Tapparaa ja Junttila sekä Bertrand suomenmestaruuden voittanutta Oulun Kärppiä. Joten jos ei muuta, saa Sibir kolmikon myötä itselleen rutkasti lisää voittavaa kulttuuria.

30-vuotias Peltola on edustanut Tapparaa aina kaudesta 2006-07 lähtien, jolloin hän oli vielä juniori-ikäinen pelaaja. Viime kaudella kokenut taistelija teki 54 runkosarjaotteluun tehot 14+19, kun taasen pudotuspeleissä 16 ottelua tuotti 13 tehopistettä.

MUISTA MYÖS:
KISA: Veikkaa NHL-pelien tulokset ja voita PlayStation 4 -pelikonsoli!

26-vuotias kärppäkasvatti Junttila lähtee maailmalle nyt toisen kerran. Hän on pelannut Kärppein riveissä läpi uransa, poislukien kautta 2016-17, kun hän edusti SHL-seura Luleå HF:ää. Junttila valittiin juuri pudotuspelien arvokkaimmaksi pelaajaksi, kun hän teki 18 otteluun kahdeksan maalia ja yhteensä 14 tehopistettä.

Bertrand on kiertänyt maailmaa, tai oikeastaan Suomea, oikein urakalla. Ranskalaishyökkääjä on edustanut Liiga-kaukaloissa Lukkoa, TPS:ää, Sportia sekä viimeisimpänä Kärppiä yhteensä 359 runkosarjaottelun edestä. Bertrand teki viime kaudella 60 runkosarjakamppailuun tehot 32+19, joiden avulla hän voitti Liigan maalipörssin.

Sibirin verkkosivuille pääset tästä.

Suosittelemme myös:
Kenestä liigan paras pelaaja? NHL julkaisi Hart Trophy -ehdokkaat