Kaleva: Jussi Jokinen ei vahvista Leijonia tulevissa MM-kisoissa

Kaleva: Jussi Jokinen ei vahvista Leijonia tulevissa MM-kisoissa

Vivahteikkaan kauden NHL:ssä kiekkoillut Jussi Jokinen on sanonut ”ei” kevään jääkiekon MM-kisoille Tanskassa, kertoo uutislehti Kaleva sivuillaan.

Vancouver Canucksia Pohjois-Amerikassa edustava Jussi Jokinen on päättänyt jättää kevään Tanskassa käytävät MM-kisat väliin, vaikka Canucksin kausi tuleekin päättymään runkosarjaan.

35-vuotias kalajokelaiskiekkoilija asettaa Vancouverin pelien loputtua perheen etusijalle:

Pelihaluja olisi ollut ja olen myös terve, mutta nyt joudun ensimmäisen kerran urallani kieltäytymään MM-kisareissusta. Laitan ykköseksi perheeni, jota olen nähnyt niin vähän kauden aikana. Lapset kaipaavat isäänsä ja isä lapsiaan”, Jokinen kertoo Kalevan uutisessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt taitaa olla vähän yli kuukausi siitä, kun viimeksi näin heitä. Jos lähtisin MM-kisoihin, ehtisin olla kotona vain vajaan viikon ennen seuraavaa reissua. Se ei olisi reilua vaimoa ja lapsia kohtaan”, ”Jusa” tiivistää.

Jokisen kausi rapakon takana on ollut pelurin omituisin tähänastisella urallaan. Hän aloitti Edmontonissa, jatkoi matkaansa Los Angeles Kingsin paitaan, siitä Columbus Blue Jacketsiin, ja nyt viimeisimpänä hyökkääjä on pelannut 12 taistoa vancouverilaisjoukkue Canucksissa.

Kalevan alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ. Kärppä-kasvatti Jokisen uratilastoja voit tarkatella puolestaan TÄSTÄ.

Jääkiekon MM-kisojen otteluohjelman ja tarkemman aikataulun saat haltuun TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!