VIDEO: Jussi Jokinen ohjasi komean tasoitushäkin – osui myös VL-kisassa!

VIDEO: Jussi Jokinen ohjasi komean tasoitushäkin - osui myös VL-kisassa!

Vancouver Canucksin suomalaishyökkääjä Jussi Jokinen ohjasi seuransa 1-1-osuman Edmontonia vastaan ja taituroi onnistumisen myös voittolaukauksilla.

35-vuotiaan kalajokisen Jussi Jokisen ura NHL:ssä – ehkäpä jopa koko kiekkoura – saattoi tulla päätökseensä viime yönä. Miehen esitys Canucksin kauden viimeisessä matsissa oli kuitenkin upea.

Oulun Kärppien kasvatti Jussi Jokinen ohjasi joukkueensa tasoitusuunin ottelun ensimmäisessä erässä Oilersin vieraana, kun mies sai mailansa väliin vancouverilaisten Brendan Leipsicin heittämään kiekkoon Öljyn maalin edessä. Komea kihaus oli hyökkääjän koko kauden viides viimeistely ja Vancouverin paidassa neljäs.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Neljää eri NHL-jengiä tällä sesongilla edustanut Jokinen maalasi myös VL-kisassa, kun kamppailu Canucksin ja Oilersin välillä meni 2-2-lukemissa voittolaukauksille. Kiekkoilija ampui tyylikkäästi pelivälineen kämmeneltä ylähyllylle ohitse Edmontonin veskarin Cam Talbotin.

Jusan” kylmänviileä rankkaritäky ei kuitenkaan auttanut Vancouveria voittoon saakka, kun edmontonilaisisännät osuivat kolmesti voittolaukauskisassa ja Jokisen vierasjengi vain kaksi kertaa.

Jokisen kuluvan kauden pistesaldoksi 60 pelatussa taistossa muotoitui lukemat 5+12=17. Pelaaja edusti kauden aikana Edmontonia, Los Angelesia, Columbusta ja viimeisimpänä juuri Vancouveria, jonka paidassa hän lopetti kautensa.

Kärppä-kasvatti Jokinen kieltäytyi aikaisemmin viime viikolla MM-kisapaikasta Tanskan maailmanmestaruuskarkeloissa. Uutisen Jokisen päätöksestä voit lukea TÄSTÄ.

Laiturin näyttävä iltapuhde entistä tiimiänsä vastaan videolla:

https://www.youtube.com/watch?v=8rvxro9kAKM

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Huikea suomalaisuutinen: Sebastian Aho on Carolinan MVP!