Maalivahti Jussi Olkinuora ja hyökkääjä Jesse Ylönen siirtyvät Pelicansiin

Maalivahti Jussi Olkinuora ja hyökkääjä Jesse Ylönen siirtyvät Pelicansin riveihin

Lahden Pelicans on tehnyt peliliikkeitä ensi kautta ajatellen, kun JYPin veräjänvartija Jussi Olkinuora ja Espoo Unitedin Jesse Ylönen matkaavat seuraan.

Maalivahti Jussi Olkinuora siirtyy JYP:stä Lahden Pelicansiin. Olkinuoran sopimus on yksivuotinen.

27-vuotias Olkinuora on Tapparan kasvatti, joka siirtyi A-ikäisenä HIFK:hon. Helsingistä Olkinuora matkasi Pohjois-Amerikkaan, missä mies pysäytti kiekkoja neljässä eri liigassa ja kuudessa eri joukkueessa. Suomeen Olkinuora palasi kaudella 2016-2017, jonka jälkeen mies pelasi 10 ottelua SaiPa:ssa ja siirtyi tämän jälkeen Jyväskylään, missä mies on kiekkoillut viimeiset puolitoista kautta. Tällä kaudella Olkinuora oli JYP:n selkeä ykkösvahti ja torjui joukkueen Euroopan mestariksi.

Olkinuorasta saamme erinomaisen maalivahdin, jonka varaan on hyvä rakentaa. Miehellä on ikäänsä nähden reilusti kokemusta ja ennen kaikkea kokemusta voittamisesta, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi Pelicansin nettisivuilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Pelicans on tehnyt kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Jesse Ylösen kanssa. 18-vuotias Ylönen kuuluu Suomen lupaavimpiin jääkiekkoilijoihin ja miehestä odotetaan tulevana kesänä NHL-draftin kärkikierrosten varausta.

Useat Liiga-seurat olivat Ylösen perässä ja olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme hänet Lahteen. Kyseessä on valtavan lahjakas nuori kiekkoilija ja uskomme, että täällä hänen on hyvä kehittyä sekä ottaa seuraavat askeleet urallaan, Laukkanen kertoo uutisessa.

Lahtelaisjoukkueen uutisen Olkinuoran ja Ylösen diileistä voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ.

Uutisoimme aikaisemmin Ville Niemisen uudesta pestistä Pelicansin tulevana päävalmentajana. Jutun Niemisestä voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
Ristolainen sai seuraa – Esa Lindell kieltäytyi MM-kisoista