Kiina kutsuu – Jussi Tapola ensi kaudeksi KHL-seura Kunlunin päävalmentajaksi

Kiina kutsuu - Jussi Tapola ensi kaudeksi KHL-seura Kunlunin päävalmentajaksi

Tampereen Tapparassa tällä hetkellä urheilu- ja kehitysjohtajana toimiva Jussi Tapola siirtyy tulevaksi kaudeksi kiinalaisen Red Star Kunlunin pääluotsiksi.

Tapparan urheilu- ja kehitysjohtaja Jussi Tapola jää väliaikaisesti pois toimestaan ja siirtyy yhden pelikauden ajaksi kiinalaisen jääkiekkojoukkueen päävalmentajaksi ja Kiinan jääkiekkoliiton palvelukseen. Tappara ja Tapola ovat samanaikaisesti sopineet, että Tapola palaa urheilu- ja kehitysjohtajan tehtäviin 1.5.2019 lukien.

Olen ollut valmistelemassa Tapparan urheilustrategian toteutusta kaudella 2016-2017 ja johtanut sen toteuttamista koko kuluvan kauden ajan. Käytännössä työni on ollut seuramme urheilutoiminnan kehittämistä ja kauden 2018-2019 valmistelua. Junioriorganisaatioon on ensi kaudeksi saatu rekrytoitua uusia henkilöitä kenttätyöhön, mikä on olennainen osa urheilustrategiaamme, Jussi Tapola kertoo tiedotteessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Tapparan urheilustrategia on edennyt kaikin tavoin suunnitellusti. Tämän hetken tilanteemme on olennaisesti vaikuttanut siihen, että olen pyytänyt Tapparalta lupaa siirtyä yhden kauden ajaksi valmentamaan ja organisoimaan kiinalaista jääkiekkoa. Uskon, että tästä toimestani on myös myöhemmin Tapparalle merkittävää hyötyä, kun palaan takaisin, luotsi tiivistää Tapparan nettisivuilla.

43-vuotias Tapola aloitti Tapparan urheilu- ja kehitysjohtajana 1.5.2017 ja hänen sopimuksensa on alun perin sovittu kestävän kolme vuotta, eli 30.4.2020 asti.

Keravalta kotoisen oleva koutsi johdatti tamperelaisseuran kahteen peräkkäiseen Suomen mestaruuteen kausina 2015-16 sekä 2016-17.

Tapparan alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Tapolan uratilastoja valmentajana pääset katsastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018