Nyt on outo näky – Juuse Saros osallistui SHL-joukkueen harjoituksiin

Juuse Saros bongattiin erikoisista harjoituksista.
Juuse Saros bongattiin erikoisista harjoituksista.

Nashville Predatorsia NHL:ssä edustava suomalaisvahti Juuse Saros on bongattu todella epätavallisen joukkueen harjoituksista.

Maalivahti Juuse Saros on saanut viime vuosina jalkaa oven väliin, mitä tulee NHL-peliaikaan. Saros on joutunut Nashville Predatorsissa pahaan rakoon, sillä seuran ykkösvahtina toimii muuan Pekka Rinne.

Tulevalle kaudella monet asiantuntijat kuitenkin povaavat, että Saroksen pelimäärä Predatorsin maalinsuulla tulee kasvamaan viime kauden 31 kamppailusta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt Saros on kuitenkin bongattu todella erikoisista harjoituksista todella erikoisen seuran riveissä. Saroksesta nimittäin julkaistiin kuva HV71:sen paita päällä joukkueen harjoituksissa.

Saros ei ole koskaan pelannut muualla kuin HPK:ssa sekä Nashville Predatorsin organisaatiossa. Täten harjoituspaikan valinta on vielä tällä hetkellä mysteeri. Predatorsissa pelaa tulevalla kaudella neljä ruotsalaista, Calle JärnkrokFilip ForsbergViktor Arvidsson sekä Mattias Ekholm. Kukaan heistä ei ole kuitenkaan urallaan edustanut HV71:stä.

Juuse Saros harjoitteli Ruotsissa SHL-joukkueen maalilla:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.