Juuso Puustinen valittiin viikon parhaaksi hyökkääjäksi KHL:ssä

Juuso Puustinen KHL:n maalipörssin jaetulla kakkossijalla
Juuso Puustinen KHL:n maalipörssin jaetulla kakkossijalla

KHL palkitsi toisen runkosarjaviikon parhaita pelaajia, ja Neftehimik-hyökkääjä Juuso Puustinen valittiin viikon parhaaksi hyökkääjäksi.

KHL:ssä palkitaan viikoittain paras maalivahti, puolustaja, hyökkääjä ja tulokas. Parhaaksi veskariksi valittiin sarjan kärjessä keikkuvan Avtomobilist Yekatenburgin maalilla torjuva Jakub Kovar, joka torjui kaksi voittoa joukkueelleen kovin tilastoin.

Parhaaksi puolustajaksi valikoitui Lokomotiv Yaroslavlin Alexander Yelesin, joka luutii takuuvarmasti omassa päässä ja antaa kovia pommeja vastustajien hyökkääjille. Viikon paras tulokas on Nikita Mikhailov, vaikka nuori pelimies kiekkoilee kriisin keskellä vellovassa Sibir Novosibirskissä. Sibir on kyntänyt koko kauden alun, ja se on hävinnyt seitsemän otteluaan, mutta 20-vuotias Mikhailov on iskenyt kiekon verkkoon kolmessa perättäisessä pelissä.

Täksi kaudeksi Neftehimik Nizhnekamskiin siirtynyt Juuso Puustinen on muodostanut tuhoisan kentällisen Mikael Ruohomaan ja Joonas Nättisen kanssa. Puustisen huippuviikko sisälsi kuusi tehopistettä, ja Sibiriä vastaan syntyi uran ensimmäinen hattutemppu. Puustinen on mättänyt pelaamissaan seitsemässä pelissä tehot 5+3. Nähtäväksi jää, että yltyykö Puustisen kammovire Neftehimikin seuraavassa ottelussa, mikä on hallitsevaa mestaria, Ak Bars Kazania, vastaan.

Juuso Puustinen valittiin viikon parhaaksi hyökkääjäksi KHL:ssä

Jos et näe twiittiä, niin voit katsoa sen myös tästä!

Suosittelemme myös:

VIDEO: Jesperi Kotkaniemi teki maalin Canadiensin paidassa!