JYP hankki apua otteluruuhkaan Saksasta ja Mestiksestä – ”Muistuttaa minua Antti Virtasesta”

Puustinen ja Nättinen jättävät JYPin - käyttivät sopimustensa KHL-purkuoption

JYP valmistautuu tällä hetkellä ensi viikon otteluruuhkaan. Siksi se hankki riveihinsä väliaikaista apua Jussi Nättisen ja Kalle Saramäen muodossa.

JYP:llä riittää kahdeksi seuraavaksi viikoksi tekemistä, sillä se tulee kärsimään valtavasta otteluruuhkasta. Jyväskyläläisseura kohtaa huomisessa kamppailussa HIFK:n ja 6.2., eli ensi viikon tiistaina, se pelaa Ruotsissa CHL-finaalin Växjöä vastaan.

9.2. JYP pelaa vierasottelun Ilvestä vastaan ja päivää myöhemmin joukkueet kohtaavat Jyväskylässä. 13.2. JYP kohtaa kotonaan Kärpät, 16.2. Lukon vieraissa ja 17.2. Jukurit kotonaan.

11 päivään JYP tulee siis pelaamaan käsittämättömät seitsemän ottelua, joka on Liiga-joukkueelle äärimmäisen kova tahti. Tästä syystä johtuen se on nyt pestannut riveihinsä kaksi hätäapua lainapelaajien muodossa, sillä sekä Jussi Nättinen että Kalle Saramäki tulevat vahvistamaan JYP:iä otteluruuhkan aikana.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Molemmat miehet ovat alunperin JYP:n kasvatteja. 23-vuotias energinen laituri Saramäki on pelannut urallaan kaksi Liiga-ottelua, jotka ovat molemmat tulleet juuri JYP:n riveissä kaudella 2015-16.

30-vuotias Nättinen ei ole sen sijaan pelannut urallaan vielä yhtä ainutta Liiga-peliä, mutta tähän tullaan saamaan suurella todennäköisyydellä muutos tulevan viikon aikana. Nättinen on pelannut urallaan 326 Mestiksen runkosarjaottelua, minkä lisäksi hänellä on kokemusta Ranskasta ja Kazakhstanista.

Tällä kaudella Nättinen on sen sijaan pelannut 31 kamppailua Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla. JYP:n urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari oli kuitenkin äärimmäinen tyytyväinen, kun hän sai seuran kasvatit takaisin organisaation riveihin.

– ”Nättijussin” tyyli pelata Mestis-kiekkoa muistuttaa minua usein tavasta, jolla Antti Virtanen pelasi Liiga-kiekkoa JYPissä. Älykästä ja taitavaa kiekon kanssa, ja lisäksi Jussin erikoisuutena ovat olleet tehdyt alivoimamaalit”, Holtari kertoi seuran tiedotteessa.

Lue JYP:n tiedote kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Sean Bergenheim lopettaa komean kiekkouransa – syynä aivotärähdys

JYP:n CHL-finaali Unibet TV:n kautta! Katso lisätiedot live streameista!