JYP ja HIFK tarjosivat käsittämättömän näytöksen – helsinkiläiset kruunasivat kirinsä!

JYP ja HIFK tarjoilivat Jyväskylässä todellisen trillerin, joka piti sisällään muun muassa 13 maalia.
JYP ja HIFK tarjoilivat Jyväskylässä todellisen trillerin, joka piti sisällään muun muassa 13 maalia.

Jyväskylässä sattui ja tapahtui, kun JYP ja HIFK ottivat toisistaan mittaa. HIFK nousi muun muassa viiden maalin takaa tasoihin.

JYP:n ja HIFK:n välisestä viidennestä puolivälieräottelusta ei puuttunut draamaa. Koko vyyhti sai alkunsa jo ensimmäisen erän alkuminuuteilla, kun Jarkko Immonen vei kotijoukkueen johtoon ajassa 02:35.

Erässä nähtiin myös mielenkiintoinen hetki, sillä HIFK vaihtoi maalivahtinsa ajassa 09:26, kun JYP siirtyi jo 3-0-johtoon. Tämä ei kuitenkaan auttanut, sillä jo ajassa 09:55 JYP teki illan neljännen osumansa ja HIFK joutui ottamaan aikalisän. Voit lukea hullusta, JYP:n 5-2-voittoon päättyneestä, avauserästä lisää täältä.

HIFK ei kuitenkaan suostunut taipumaan helpolla, vaikka se olikin kamppailussa jo 5-0-häviöllä. Ei edes siinä vaiheessa, kun JYP siirtyi ottelussa 6-2-johtoon. Ottelua oli pelattu tässä vaiheessa noin puolet.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

HIFK aloitti kirinsä ajassa 35:52, ja vain reilun kahden minuutin kuluttua kamppailu oli jo lukemissa 6-5. Helsinkiläiset kampesivat lopulta tasoihin ajassa 52:06, kiitos Juhani Tyrväisen. Varsinaisella peliajalla ei kuitenkaan maaleilla enää juhlittu, joten ottelussa edettiin jatkoerään.

Jatkoerässä IFK oli pitkään ilman laukauksia, mutta aivan loppuhetkillä vieraiden kiri kruunautui, kun Patrik Carlsson iski illan neljännellä täysosumallaan voittomaalin aikaan 79:46. Maalin syötti Erik Thorell, joka puolestaan merkkautti ottelussa tehot 0+4.

Näin ollen – kuin ihmeen kaupalla – IFK johtaa tätä puolivälieräsarjaa voitoin 3-2 ja sarja on ensimmäistä kertaa katkolla heti huomenna Helsingissä.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!