JYP jatkaa rellestämistä pelaajamarkkinoilla – nyt haaviin tarttui Juuso Puustinen

Puustinen ja Nättinen jättävät JYPin - käyttivät sopimustensa KHL-purkuoption

JYP jatkoi kovien hankintojen tekemistä, kun joukkue kertoi tehneensä kahden vuoden sopimuksen hyökkääjä Juuso Puustisen kanssa.

Jyväkyläisjoukkue ilmoitti alkuviikosta tehneensä kolme vuoden sopimuksen Jarkko Immosen kanssa, mutta hankinnat eivät suinkaan jääneet tähän. Myös Juuso Puustinen saapuu Jyväskylään uutena pelaajana, sillä hyökkääjä allekirjoitti JYPin kanssa kahden vuoden diilin.

– Juuso on todistanut tasonsa tehokkaana liigapelaajana. Laukaisutaito vaikeistakin asennoista sekä ajoitukset maalin lähellä ovat sarjamme eliittiä. JYPin pelitapa tuottaa runsaasti ”juusomaisia kakkostilanteita” vastustajan maalin lähistölle ensimmäisen suorahyökkäystilanteen jälkeen, kertoo JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari seuran nettisivuilla.

Myös Miika Lahti pelaa ensi kaudella JYP-paidassa

Jyväskylässä suuren suosion ansainnut Miika Lahti pelaa myös ensi kaudella Jyväskylässä. Taistelija ja raataja on saanut faneilta suuren kulttihahmon aseman. Mies on kuitenkin alkukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi, joten aivan hetkeen ei vielä Lahti pääse kaukalon puolelle.

– Miika joutuu hoitamaan monivuotista lonkkavaivaansa nyt leikkaushoidolla ja emme odota Miikan kantavan Jyppinuttua vuoden 2017 puolella. Miika Lahdella on voimassa oleva pelaajasopimus kevääseen 2018 asti ja Miika oli lainalla kaksivuotisen JYP-sopimuksensa ensimmäisen pelikauden ajan Kiinassa ja KHL:ssä, todetaan JYPin tiedotteessa.