JYP pestasi tulevaisuudenlupauksia ja paluumuuttajia

Aleksi "Sählä" Salonen on toinen JYPin uusista paluumuuttajista.

Jyväskylän JYP julkaisi torstai-iltana uusia pelaajasopimuksia. Yksi mielenkiintoinen uusi nimi on nuorten MM-kisoissa tehokkaasti pelannut Patrik Puistola.

19-vuotias hyökkääjälupaus Patrik Puistola siirtyy JYPin riveihin kaksivuotisella sopimuksella. Taitava laituri oli menneellä kaudella Tapparan sopimuspelaaja, mutta pelasi lainalla myös Jukureissa ja KooKoossa. Carolina Hurricanesin 3. kierroksen varaus viime kesältä oli alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Suomen paras maalintekijä tehden seitsemään otteluun viisi maalia ja kolme syöttöpistettä.

Toinen mielenkiintoinen värväys jyväskyläläisiltä on Severi Lahtinen, joka saapuu seuraan Lahden Pelicansista. 21-vuotias hyökkääjä on väläytellyt ajoittain pehmeitä käsiään ja hyvää pelinlukutaitoaan, mutta toistaiseksi murtautuminen Liigan huipulle on jäänyt tekemättä.

Tulevaisuudenlupausten hankintasarjan täydentävät Helsingin Jokereista saapuvat hyökkääjä Samuel Helenius ja puolustaja Joni Jurmo. Kovaluisen ex-kaukalopoliisi Sami Heleniuksen 17-vuotias poika Samuel on parimetrinen sentteri, joka pelaa tunnollisesti molempiin suuntiin. Myöskään 193-senttiseltä puolustaja Jurmolta ei kokoa puutu. Hänet on povattu valittavan kärkikierroksilla NHL:n ensi kesän varaustilaisuudessa.

JYP kertoi myös kahdesta paluumuuttajasta. Porin Ässissä viime kaudella tehot 10+11 tehnyt Mikko Salmio palaa kasvattajaseuraansa 1+1-mallisella sopimuksella. Samoin tekee TPS:ssa pelannut puolustaja Aleksi Salonen, jonka sopimus tosin on yksivuotinen.

Lisäksi viisi JYPin omaa junioria kirjoittivat nimensä sopimuspapereihin.

Lisää tuoreista hankinnoista voit lukea JYPin tiedotteesta.

JYP julkaisi uusia pelaajasopimuksia – hankinnat lähettivät terveisiä kotioloista kannattajille

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Ilves julkaisi tukun uusia sopimuksia – Pelicansin gooni vaihtaa tupsukorviin