VIDEO: JYP riehuu Jyväskylässä, avauserässä nähtiin yhteensä 7 maalia!

JYP aloitti murhaavasti viidennen puolivälieräottelunsa HIFK:ta vastaan.
JYP aloitti murhaavasti viidennen puolivälieräottelunsa HIFK:ta vastaan.

JYP ja Helsingin IFK lähtivät Liigan puolivälieräsarjan viidenteen otteluun tilanteesta, jossa molemmat joukkueet olivat napanneet kaksi voittoa.

Tässä kohtaa ei tarvitse kuitenkaan kysyä, että kumpiko joukkueista tuli kaukaloon valmiimpana. Jyväskylässä nimittäin riehuu tällä hetkellä sellainen hurrikaani, että oksat pois.

Tietenkin kaikki on jääkiekossa mahdollista, mutta HIFK:n kannalta alku oli todella tuskallinen.

JYP avasi maalinteon jo ajassa 2:35, kun Jarkko Immonen iski taululle 1-0-lukemat, kiitos kenttämestarin erikoisen.

Todellinen myrskyvaroitus tuli kuitenkin erän puolivälin tuntumassa, sillä kotijoukkue iski aikavälillä 8:17-10:34 uskomattomat neljä maalia.

Ensiksi osui Juuso Puustinen ylivoimalla ja reipasta minuuttia myöhemmin Mikko Mäenpää vei isännät jo kolmen maalin karkumatkalle.

Tässä kohtaa IFK vaihtoi Kevin Lankisen pois maaliltaan ja tilalle hyppäsi Atte Engren. Se ei kuitenkaan herätellyt millään tavoin vieraita, vaan Juha-Pekka Hytönen iski 39 sekunnin sisällä kahdesti, joista jälkimmäisen ylivoimalla, kun Vili Sopanen otti 2+10 minuutin jäähyn.

HIFK sai sekin maalihanansa vihdoin ja viimein auki, kun ruotsalaishyökkääjä Patrik Carlsson iski joukkueelleen 1-5-kavennusmaalin aikaan 14:53. Lisää tuli 40 sekuntia myöhemmin, kun runkosarjassa ainoastaan kertaalleen osunut Juha Jääskä toi helsinkiläiset kolmen maalin päähän.

Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin seitsemän maalin saattelemana kotijoukkueen johtolukemissa 5-2.

Ottelun tilastot voit käydä katsastamassa TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!