JYP voitti kilpajuoksun Brad Lambertista

Brad Lambertista tulee JYPin mies seuraavan kahden kauden ajaksi. Superlupauksen palveluksista oli tiettävästi kiinnostunut useampikin seura.

Jyväskyläläinen JYP on solminut superlupaus Brad Lambertin kanssa kaksivuotisen pelaajasopimuksen.

Lambert kohautti kiekkokansaa viime viikolla ilmoittamalla, ettei hän käytä sopimuksessaan olleita optiovuosia Helsingin IFK:n kanssa. On helppo olettaa, että Lambertin tasoisen talentin perässä oli useampikin seura.

Yhdeksi ikäluokkansa maailmanlaajuisesti kärkipelaajaksi arvioitu 16-vuotias Lambert teki viime kaudella debyyttinsä Liigassa. Neljässä ottelussa Lambert keräsi kaksi syöttöpistettä. JYPissä Lambertista odotettaneen nuoresta iästä huolimatta kiintotähteä jo tulevalle kaudelle.

”Olemme organisaationa todella tyytyväisiä, että saimme Lambertin tasoisen huippulupauksen kanssa solmittua kaksivuotisen sopimuksen. Lambertin tulon myötä on seurassamme kasvamassa useita kansallisen ja kansainvälisen huipputason nuoria pelaajia. Lambertilla on todella poikkeukselliset lajitaidot ikäisekseen ja hän edustaa pelaajaprofiililtaan modernin jääkiekon hyökkäyspelaajaa erinomaisen luistelunopeutensa, kiekollisten taitojensa ja ratkaisukykynsä avulla”, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen myhäili seuran tiedotteessa.

JYP on haalinut ensi kauden joukkueeseensa muitakin tulevaisuudenlupauksia, kuten nuorten MM-kisoissa onnistuneen Patrik Puistolan sekä Jokereiden A-junioreissa erinomaisesti pelanneet Joni Jurmon ja Samuel Heleniuksen.


KATSO MYÖS: JYP pestasi tulevaisuudenlupauksia ja paluumuuttajia