SK: Jyrki Aho suuntaa Kiinaan – Kunlunin apuvalmentajan pesti sinettiä vaille varma

SK: Jyrki Aho suuntaa Kiinaan - Kunlunin apuvalmentajan pesti sinettiä vaille varma

Kiekkovalmentaja Jyrki Aho lähtee Jussi Tapolan mukana Kiinaan KHL-seura Red Star Kunlunin luotsiksi, kertoo Satakunnan Kansa.

Tammikuussa Porin Ässien päävalmentajan paikalta kenkää saanut Jyrki Aho on jättämässä taakseen Suomen pölyt ja matkaamassa kiinalaiseen KHL-joukkueeseen Red Star Kunluniin apukoutsiksi tulevaksi kaudeksi.

Aikaisemmin uutisoimme Tampereen Tapparan urheilu- ja kehitysjohtajan Jussi Tapolan siirrosta samaiseen seuraan vastuuvalmentajaksi. Nyt kiinalaiset ovat saamassa lisää suomalaisväriä jengiinsä, kun Jyrki Ahosta on tulossa Tapolan ”oikea käsi” KHL-tiimissä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

43-vuotias Aho on aikaisemmin urallaan luotsannut myös JYPiä ja Espoo Bluesia Liigassa. Jyväskylässä mies pääsi nautiskelemaan Suomen mestaruudesta; niin kakkoskoutsina kuin päävalmentajanakin.

”Jykä” saavutti Liiga-kaudella 2011-2012 arvostetun Kalevi Numminen -palkinnon, joka jaetaan kotimaan pääsarjassa vuoden parhaalle valmentajalle.

Satakunnan Kansan alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Ahon valmentajauratilastoja pääset tarkastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018