Ässät antoi Jyrki Aholle potkut – Mikael Kotkaniemi ottaa pääluotsin paikan

SK: Jyrki Aho suuntaa Kiinaan - Kunlunin apuvalmentajan pesti sinettiä vaille varma

Porin Ässät on antanut vastuuvalmentajalleen Jyrki Aholle kenkää. 43-vuotias luotsi ehti toimia porilaisjoukkueen peräsimessä viime kauden alusta alkaen.

Ässät on tänään vapauttanut Jyrki Ahon päävalmentajan tehtävistä.

– Olemme joutuneet sellaiseen tilanteeseen, mihin emme missään nimessä halunneet. Jouduimme tekemään kipeän ratkaisun seuran edun nimissä, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi seuran tiedotteessa.

– Jyrki Aho toi Ässien jokapäiväiseen toimintaan oikeanlaista vaatimustasoa sekä asennetta työntekoon. Haluankin Ässien puolesta kiittää Jyrkiä hänen panoksestaan seuramme hyväksi, kertoo Korpisalo.

Mikael Kotkaniemi on Ässien uusi päävalmentaja kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella. Kuluvan ja edellisen kauden ajan Ässien valmennusryhmään kuuluneella Kotkaniemellä on pitkä valmennushistoria Ässien organisaatiosta. Hän oli mm. valmennusryhmän jäsenenä voittamassa Suomen mestaruutta 2013. Kauden 2015 – 16 lopun Kotkaniemi toimi Ässien päävalmentajana Ässien kerätessä 12 ottelussa 18 pistettä.

Kotkaniemi on myös pelaajana edustanut Ässiä lähes 200 Liigaottelussa.

– Mikael Kotkaniemi on luonnollinen valinta meiltä tässä kohtaa. Hän on tehnyt täällä pitkään hyvää työtä ja tuntee joukkueen toimintatavat sekä Ässien kulttuurin, Jari Korpisalo kommentoi tiedotteessa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ässien valmennusryhmässä jatkavat valmentaja Petteri Niittynen sekä maalivahtivalmentaja Jaakko Rosendahl.

– Tavoitteemme on menestyä tällä kaudella ja ehdoton minimitavoitteemme on pelata puolivälierissä, urheilujohtaja Korpisalo kommentoi uutisessa.

Patapaitojen alkuperäisen tiedotteen aiheesta voit lukea TÄSTÄ. Ahon uratilastoja pääset katsastelemaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia uutisia pääset lukemaan sivustomme Liiga -osiosta.