Kaapo Kakko teki NHL-sopimuksen! Pahvissa muhkea palkka

Kaapo Kakko teki NHL-sopimuksen!
Kaapo Kakko teki NHL-sopimuksen! Kuva: Getty Images

Kaapo Kakko on tehnyt tulokassopimuksen New York Rangersin kanssa. Pahvissa on erilaisten bonusten myötä muhkea palkkalappu.

Kesän kakkosvaraus on laittanut nimensä NHL-sopimukseen. New York Rangers ja Kakko pääsivät sopuun tavanomaisesta kolmivuotisesta tulokassopimuksesta, jossa Kakon peruspalkka kaudesta tulee olemaan 832 500 dollaria. Sopimuksen cap hit on vastaavasti 925 000 dollaria.

18-vuotiaan Kakon sopimuksen kokonaisarvo tulee olemaan bonusten kera hurjat 10,725 miljoonaa dollaria. Kakko saa jokaiselta kaudelta varmuudella 92 500 dollarin arvoisen allekirjoitusbonuksen, minkä lisäksi pahvissa on erilaisia suoritusbonuksia jopa 2,65 miljoonaa dollaria.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Jos Kakko jostakin syystä joutuu pelaamaan kauden AHL:ssä, tulee hänen palkkansa olemaan täällä 70 000 dollaria. Kyseessä on kuitenkin skenaario, joka on äärimmäisen epätodennäköinen.

– Olen todella iloinen ja innoissani ensimmäisestä NHL-sopimuksestani New York Rangersin kanssa. Haluan kiittää tässä vaiheessa perhettäni, ystäviäni, joukkuekavereitani sekä faneja, jotka ovat tukeneet minua, Kakko hehkutti Rangersin Twitter-tilin mukaan.

Kaapo Kakko teki NHL-sopimuksen:

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.