Kai Suikkanen teki jatkosopimuksen! Ura valmentajana jatkuu Italiassa

Kai Suikkanen teki jatkosopimuksen Bolzanon kanssa.
Kai Suikkanen teki jatkosopimuksen Bolzanon kanssa.

Italialaisseura Bolzano saavutti viime kaudella sensaatiomaisen mestaruuden. Nyt seuran päävalmentaja Kai Suikkanen teki jatkosopimuksen joukkueen kanssa.

Suomalaisvalmentaja Kai Suikkanen teki jatkosopimuksen italialaisseura Bolzanon kanssa. Joukkue eteni viime kaudella sensaatiomaiseen mestaruuteen, vaikka se makaili vielä viime vuoden puolella EBEL:n pohjamudissa.

Tässä vaiheessa seura antoi potkut silloiselle päävalmentajalleen, Pat Cuciolle, ja palkkasi hänen tilalleen juuri Suikkasen. Tässä vaiheessa elettiin marraskuun loppupuolta ja joukkue makasi, kuten jo ylempänä mainittu, aivan pohjamudissa.

Suikkanen onnistui kuitenkin kääntämään joukkueen kurssin siihen pisteeseen, että se eteni aina mestaruuteen saakka. Finaaleissa se sai vastaansa kivenkovan Red Bull Salzburgin, jonka se kaatoi seitsemässä ottelussa.

MUISTA MYÖS:
SUPERTARJOUS: Leijonat kohtaa Etelä-Korean – voiton kerroin 50.00!

Suikkanen halusi jatkaa Italiassa myös tulevalla kaudella ja tuoreimman tiedon mukaan hänen toiveensa toteutui. Seuran verkkosivuilla myös kerrotaan, kuinka kyseinen uutinen on fanien kannalta erinomainen.

– Olen todella iloinen, kun sain jäädä Bolzanoon. Se on ollut tarkoitukseni viime kauden lopusta lähtien. Rakastan tätä kaupunkia ja faneja, Suikkanen sanaili seuran sivuilla.

– Tavoitteenamme on olla menestyvä joukkue sekä liigassa että CHL:ssä. Kesän markkinoilla pyrimme pitämään mahdollisimman paljon viime kauden joukkueestamme kiinni ja hankkimaan poislähtijöille mahdollisimman samankaltaiset korvaajat. Haluamme myös keskittyä nuoriin italialaispelaajiin.

Suikkasen ura päävalmentajana alkoi kaudella 2004-05, kun hän aloitti RoKin pääluotsina. Tämän jälkeen matka kävi Mestis-seura Hokkiin ja täältä taasen TPS:ään. Lisäksi Suikkanen on valmentanut KHL-seura Lokomotiv Yaroslavlissa, Pelicansissa sekä Kärpissä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Pikkupoika keräsi rahaa Vaasan Sportin fanipaitaan – seuralta upea ele!