VIDEO: Kaikkien aikojen oudoin maali? Cam Ward kuljetti kiekon omaan rysään

Hurricanesin ja Coyotesin viime yön ottelussa nähtiin kenties NHL:n historian kaikkien aikojen oudoin maali.
Hurricanesin ja Coyotesin viime yön ottelussa nähtiin kenties NHL:n historian kaikkien aikojen oudoin maali.

Carolina Hurricanesin ja Arizona Coyotesin viime yön ottelussa saatettiin hyvinkin nähdä NHL:n historian kaikkien aikojen oudoin maali.

Carolina Hurricanes kohtasi viime yönä kotikaukalossaan Arizona Coyotesin. Isännät nappasivat kamppailusta tärkeän 6-5-voiton, jonka myötä joukkueen pudotuspelimahdollisuudet pysyivät elossa.

Kamppailussa nähtiin siis kaiken kaikkiaan jopa 11 maalia, joista erityisesti yksi nousi ylitse muiden. Saattaa nimittäin olla, että kyseessä oli yksi NHL:n historian kaikkien aikojen oudoimmista maaleista, sillä niin kummallisesta osumasta on kyse.

Kaikki sai alkunsa keskialoituksesta, kun Coyotesin Alex Goligoski lähetti kiekon välittömästi ”rumpuun” kohti Hurricanesin kenttäpäätyä. Maalivahti Cam Ward lähti pysäyttämään kiekkoa, mutta koska hän hukkasi pelivälineen, palasi mies takaisin maalilleen torjunta-asentoon.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tässä vaiheessa kukaan ei tiennyt, mihin kiekko oikein hävisi. Peli vihellettiin poikki, ja lopulta kiekko löytyi Wardin luistimen terän muoviosasta. Hänen harmikseen mies oli kuitenkin tiputtanut itsensä polvilleen, joten juuri ennen tuomarin vihellystä hän oli siirtänyt kiekon tietämättään oman maalinsa perukoille.

Tuomarit olivat tilanteessa perillä, ja he suuntasivat tarkastamaan videolta, kuuluiko vihellys ennen vai jälkeen sen, kun kiekko kävi maalissa.

Kotifanien ja Hurricanesin harmiksi maali päätettiin kuitenkin hyväksyä. Voit katsoa todella oudon osuman alta löytyvästä videosta. Jos et saa klippiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Ottelussa nähtiin myös ilahduttavia suomalaisonnistujia, sillä sekä Sebastian Aho että Teuvo Teräväinen ylsivät kamppailussa tehopisteillä. Samalla kaksikko jatkoi pisteputkeaan, joka on molempien kohdalla jo seitsemän ottelun mittainen. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!