Kaksi betsiä lapulle MM-kisoista ja Tuplauksen pariin!

Uusi viikko käynnistetään tuttuun tapaan Coolbetin Tuplaus-kampanjalla, jonka läpäisseet pääsevät käsiksi makeaan 5000 euron Jackpotiin. Homma käynnistellään tämän viikon osalta kahdella betsillä lätkän MM-kisoista.

Coolbetin Tuplaus-pokeriturnaus: tuplaa jackpot-voittosi!

Tuplaus-kilpailussa pelaajan tarkoituksena on tuplata aloituspanoksensa (5-20€) maanantaista sunnuntaihin, eli seitsemän päivän ajan. Mikäli tämä onnistuu, pääsee pelaaja omien voittojensa lisäksi käsiksi vähintään 5000€ jackpotiin!

Kisojen alkulohko alkaa hiljalleen olemaan taputeltu, mutta osa joukkueista taistelee vielä kiivaasti jatkopaikasta. Esimerkiksi Tshekin ja Tanskan välillä on odotettavissa tänään kuuma taisto, sillä kummankaan jatkopaikka ei ole varma. Tanska on tänään pakkovoiton edessä. Tshekillä on kuitenkin kasassa selkeästi vahvempi nippu, ja joukkueen otteet ovat olleet vakuuttavampia läpi kisojen. Isketään lapulle kylmänviileästi tshekkiläisten suora voitto.

Myös Kazakstanilla on tänään tärkeä peli, kun vastaan asettuu Norja. Voitolla Kazakstan sinetöi paikkansa jatkossa, kun taas Norjan kisat päättyy tähän matsiin. Löysäilyä tuskin nähdään kummankaan maan osalta, mutta Kazakstanin otteet ovat olleet sen verran vakuuttavat, että voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä.

TUPLAUKSEEN!