Kaksi pelivalintaa Liigasta perjantain Triplaus-kilpailuun

Perjantai käynnistetään tuttuun tapaan käyntiin Coolbetin Triplauksella. Jaossa on 2000 euron jackpot kilpailun läpäisseille. Homman nimi: Triplaa panoksesi (10-30 euron alkupanos) kolmena perättäisenä päivänä, niin olet maalissa.

Miksi betsata Coolbetilla?

Tänä perjantaina lapulle valikoitui kaksi pelivalintaa Liigasta: HPK:n voitto (sisältäen JA + RL) KooKoosta, sekä KalPa -1,5 -veto, joka osuu kunhan joukkue voittaa vähintään kahden maalin erotuksella.

HPK lähtee illan matsiin altavastaajana, kun vieraaksi saapuu KooKoo. Vierasjoukkue on paperilla astetta vakuuttavampi, mutta Kerho on viime peleissä paljastanut kyntensä: viime matsissa se kukisti Tapparan, ja mukaan mahtuu myös 4-0 voitto Kärpistä. HPK:lla on vielä sauma taistella tiensä pudotuspeleihin, joten motivaatiota piisaa. KooKoo ei ole helppo nakki, mutta isännillä on kaikki tarvittavat avaimet voittoon.

Vetokupongin toisessa kohteessa luotetaan kylmänviileästi KalPaan, joka isännöi JYPiä. Runkosarjan jumbopaikkaa pitävän JYPin osalta kausi on jo taputeltu, kun taas kotijoukkue pyrkii taistelemaan tietään TOP-6 joukkoon. Joukkueet kohtasivat viimeksi alkuviikosta, KalPan ollessa parempi 4-1. Samankaltaisia lukemia on tänäänkin odotettavissa.

TRIPLAUKSEEN!