KalPa jatkaa Tommi Miettisen komennossa

Alkukaudella väkevästi Liigassa esiintynyt KalPa julkisti tehneensä jatkosopimuksen päävalmentajansa Tommi Miettisen kanssa.

Kuopion KalPa tiedotti solmineensa jatkosopimuksen päävalmentajansa Tommi Miettisen kanssa. Aikaisempi sopimus oli katkolla tämän kauden jälkeen. Tuore sopimus kattaa kevääseen 2023 asti.

”Me haluamme entisestään vahvistaa meidän pelillistä identiteettiä. Me uskomme pitkiin valmennussuhteisiin, joissa pitkä prosessi ja korkea tekemisen taso tuo hyvän tuloksen. Samalla sitoudumme siihen, että selviämme yhdessä myös mahdollisten vaikeampien aikojen yli”, urheilujohtaja Anssi Laine sanoi KalPan tiedotteessa.

Miettinen itse oli luonnollisesti tyytyväistä miestä jatkosopimuksen synnyttyä.

”Olen todella tyytyväinen ja kiitollinen, että seura osoittaa luottamustaan minulle tällä tavalla ja on tyytyväinen antamaani työpanokseen. On ilo nähdä, että seura on tyytyväinen siihen, mihin suuntaan toimintaa viedään ja mikä minun ajatukseni on tulevaisuuden KalPasta.”

Toista kauttaan KalPassa valmentava Miettinen on saanut kuopiolaiset tällä kaudella hyvään lentoon. Joukkue on voittanut kauden yhdeksästä ottelustaan kuusi.


KATSO MYÖS: Video: Växjöltä upea ele – muisti syövän selättänyttä Kristian Näkyvää ennen ottelua