KalPa kiinnitti Konsta Mäkisen kevääseen 2019 saakka

KalPalta on tullut ilmoille kaksi todellista huippuhankintaa.
KalPalta on tullut ilmoille kaksi todellista huippuhankintaa.

KalPa on käyttänyt puolustaja Konsta Mäkisen sopimuksen option loppukaudesta ja samalla sopimusta pidennettiin ulottumaan kevääseen 2019 asti.

KalPa solmi heinäkuussa puolustaja Konsta Mäkisen (25) kanssa kuluvan kauden käsittävän sopimuksen, joka sisälsi syyskuun loppuun asti kestävän try out -jakson. Nyt seura on käyttänyt optionsa loppukaudesta ja samalla sopimusta pidennettiin ulottumaan kevääseen 2019 asti.

Mäkinen oli loukkaantumisen johdosta sivussa muutaman viikon Liigan runkosarjan alusta, mutta on ehtinyt vakuuttaa valmennuksen jo joukkueeseen tuomillaan ominaisuuksilla. Neljässä CHL-ottelussa syntyi pisteet 1+1 ja kauden ensimmäisestä Liiga-ottelusta tiistaina tuli heti syöttöpiste.

– Valmennus on pitänyt näkemästään kaukalossa ja uskomme, että Konstalla tulee olemaan paljon annettavaa meille. Hän on sopeutunut nopeasti joukkueeseemme ja on persoona, jollaisia haluamme organisaatioomme. Arvostamme joukkueiden rakentamisessa jatkuvuutta, ja tämä sopimus on siten linjamme mukainen askel kohti jo seuraavan kauden joukkueen rakentamista, kertoo toimitusjohtaja Toni Saksman seuran tiedotteessa