KalPa solmi jatkosopimuksia – Sebok, Ruuttu ja Leskinen jatkavat seurassa

KalPalta on tullut ilmoille kaksi todellista huippuhankintaa.
KalPalta on tullut ilmoille kaksi todellista huippuhankintaa.

Kuopion kiekkoylpeys KalPa on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjien Alexander Ruutun ja Balasz Sebokin sekä puolustaja Otto Leskisen kanssa.

KalPan nuoren joukkueen suunta osoittaa kuluvan kauden Liigassa vahvasti ylöspäin. Samalla Kuopiossa katsotaan jo tulevaisuuteen ja nyt joukkueen kahden parhaan pistemiehen sekä lupaavan puolustajan kanssa on solmittu jatkosopimukset.

– Pitkäjänteinen työnteko, jatkuvuus sekä pelaajien kasvattaminen ja kehittäminen ovat meille tärkeitä arvoja menestyksen rakentamisessa ja ne kaikki yhdistyvät hienosti näissä jatkosopimuksissa. Tavoitteemme on saada pidettyä vaihtuvuus ensi kaudeksi pienenä ja nämä sopimukset olivat ensimmäinen iso askel sen tavoitteen toteutumisessa, taustoittaa ensi kauden joukkueen rakentamista toimitusjohtaja Toni Saksman KalPan tiedotteessa.

– Olemme hyvin positiivisella mielellä siitä, että tämä kolmikko haluaa jatkaa Kuopiossa, sillä he ovat isoissa rooleissa joukkueessamme jo nyt ja tulevat kehittymään ensi kaudelle jälleen lisää. He ovat kaikki vielä nuoria pelaajia ja potentiaalia kehittyä löytyy kaikilta vielä paljon, kertoo Saksman.

Vuoden jatkon joukkueen kanssa kirjoittaneen Ruutun uratilastoihin pääset TÄSTÄ, kaksivuotisten diilien seuran kanssa sopineiden Sebokin ja Leskisen uratilastoihin pääset TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Kuopiolaisten alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia juttuja löydät sivustomme Liiga -osiosta.