KalPalta kaksi huippuhankintaa! Maalivahtiosasto uusiksi

KalPalta on tullut ilmoille kaksi todellista huippuhankintaa.
KalPalta on tullut ilmoille kaksi todellista huippuhankintaa.

KalPalta on tullut ilmoille kaksi todellista huippuhankintaa, mikä tarkoittaa samalla sitä, että joukkueen maalivahtiosasto on menossa uusiksi.

Kuopion KalPan maalivahtiosasto on menossa ensi kaudella täysin uusiksi. Seura nimittäin tiedotti tehneensä paluumuuttajien, Eero Kilpeläisen ja Samu Perhosen, kanssa kaksivuotiset sopimukset.

– Saimme loppukaudesta tietoomme, että meillä voisi olla mahdollisuus saada Eero palaamaan kasvattajaseuraansa. Tähän mahdollisuuteen oli todella helppo tarttua, sillä tiedämme Eeron tason huippumaalivahtina. Eero on myös viimeisen päälle huippu-urheilija ja sitä kautta hän tuo hyvää esimerkkiä joukkueelle siitä, miten harjoittelu pitää päivittäin hoitaa huipulle päästäkseen, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoi seuran verkkosivuilla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Liigan nollapelitilaston kaikkien aikojen ykkönen (42) pelasi edelliset kaksi kautta ruotsalaisseura Örebron riveissä. Sitä ennen 33-vuotias juvalainen edusti kolmen kauden ajan juuri KalPaa. Mies on pelannut urallaan muun muassa myös Jokereissa, Zugissa sekä Ässissä.

Myös Perhonen pelasi vuosina 2014-16 KalPan riveissä. Hänen edelliset kolme kautta ovat kuluneet Liiga-seura KooKoon riveissä.

LUE MYÖS: Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi junioriaan – ”Poikkeuksellisen hieno tilanne”