VIDEO: Kameramiehen show: liukasteli jäällä ja pää edellä laidan yli – hulvaton lopputulos

Kameramies joutui yön kierroksella pienoisiin ongelmiin. Kyseessä olikin todellinen kameramiehen show.
Kameramies joutui yön kierroksella pienoisiin ongelmiin. Kyseessä olikin todellinen kameramiehen show.

New York Islandersin ja Boston Bruinsin viime yön ottelussa todistettiin hullunkurista tapahtumaa, kun ottelun pelikatkolla nähtiin kameramiehen show.

”Ei mennyt kuin Strömsössä”.

Näin ajatteli varmasti kameramies, joka oli työkeikalla viime yön ottelussa, jossa kohtasivat New York Islanders sekä Boston Bruins.

Jatkossa tämä kyseinen herra ottaa varmasti nastakengät mukaan, vaikka sitten vain varmuuden vuoksi, sillä hän joutui tv-lähetyksessä leikkisän pilailun kohteeksi.

Nimittäin kun ottelussa vietettiin pelikatkoa, yritti kameramies päästä kameransa kanssa vaihtopenkkien välissä olevaan välitilaan. Mies ei ottanut kuitenkaan sitä huomioon, että jää todella on liukas elementti.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kameramies vaappuikin hauskan näköisesti kohti välitilaa ja pääsi lopulta ehjin nahoin perille, vaikka ajoittain tilanne näytti hänen kannaltaan heikolta. Hän törmäsi matkallaan myös Islandersin Mathew Barzaliin.

Kun hän pääsi perille, eivät ongelmat kuitenkaan päättyneet tähän; laidan yli olisi vielä päästävä jollakin keinolla. Mies päättikin nokkelana kaverina, että hän asettaa kallisarvoisen kameransa ensiksi välitilan lattialle, ja menee itse perässä. Hänelle ei oltu kuitenkaan suotu hyvää kehonhallintaa, ja hän sukelsi kameransa perässä pää edellä välitilan lattialle.

Lopputulos oli kertakaikkisen koominen ja mahtava. Voit katsoa videon tilanteesta alta. Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

https://www.instagram.com/p/BeHX9qVBfFZ/?taken-by=tsn_official

Lisää hauskoja ja mielenkiintoisia videoita, kuten John Tortorellan viime yön kyynelehdinnän, voit katsoa TÄSTÄ.