Kanada – Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle talven kuumin pipolätkäsetti!

Kanada - Suomi -KISA! Lähimmäksi veikanneelle talven kuumin pipolätkäsetti!

Suomi kohtaa Etelä-Korean olympialaisten kiekkoturnauksen puolivälierämatsissa Kanadan! Leijonien ottelu alkaa keskiviikkona 21.2. klo 14.10 Suomen aikaa.

Laitetaan pystyyn kisa, jossa veikataan Kanada – Suomi -pelin avausmaalin syntyaikaa!

Kisan voittaja nappaa itselleen talven komeimman pipolätkäsetin, joka sisältää huippuluokan PAMAn mailan, Coolbetin kiekon sekä Coolbetin pipon.

HUOM! Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, joka on avattu ennen keskiviikkoa 21.2. klo 14:10. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

NÄIN OSALLISTUT:

1. Veikkaa Kanada – Suomi -puolivälierätaiston avausmaalin syntyaika alla olevaa lomaketta käyttäen. Veikkausaika päättyy keskiviikkona 21.2. klo 14:10.

Esimerkkiveikkaus: 3:58

2.  Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili, joka on avattu ennen keskiviikkoa 21.2. klo 14:10. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen auki kätevästi –> tästä!

3. Kisan voittaja on se, joka veikkaa lähimmäksi. Jos yhtä lähelle – tai täysin oikeaan – osuneita veikkauksia on useampia, voittaja arvotaan heidän kesken.

4. Kisan voittaja nappaa itselleen talven komeimman pipolätkäsetin, joka sisältää huippuluokan PAMAn mailan, Coolbetin kiekon sekä Coolbetin pipon.

5. Jokainen kilpailija saa osallistua vain kerran, useammin osallistuvat hylätään aina.

6. Laitataklaus.com pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaisille nähdään tarvetta.

7. Muista jättää sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun voiton osuessa yhteyden.

8. Olet mukana – tsemppiä!

Jos et vielä omista Coolbetin pelitiliä, sen saat auki tästä:

Coolbet – uuden tilinavaajan bonus

Coolbet tuplaa ensitalletuksesi 150 euroon asti!

JÄTÄ VEIKKAUKSESI TÄHÄN:

HUOM! Sähköpostiosoitteita käytetään vain ja ainoastaan kisavoittajien kontaktoimiseen. Emme siis kerää sähköposteja minkäänlaisiin markkinointitarkoituksiin.

    Nimi (pakollinen)

    Coolbetille rekisteröity sähköposti (pakollinen)