Niko Kapanen lopettaa: ”Päätöksen tein perhettä ja kroppaa kuunnellen”

Kapanen

HPK:n viime kauden liigajoukkueen kapteeni Niko Kapanen päättää jääkiekkouransa. Kapasen päätös lopettamisesta kypsyi alkukesän aikana ja siihen johtivat monet syyt.

– Päätöksen tein perhettä ja omaa kroppaa kuunnellen. Voidaan sanoa, että fyysiset rajat tulivat vastaan, kertoo Kapanen HPK:n tiedotteessa.

Hyökkääjän viimeiseksi jäänyt kausi oli kuitenkin monessa mielessä onnistunut. Kapteeni johdatti joukkueensa puolivälieriin asti ja oli kauden aikana HPK:n kantava voima.

– Kerho on kasvattajaseurani ja on myös ollut ja tulee aina olemaan minun seurani. Olen saanut seuralta paljon ja myös antanut sille paljon. Urani alkoi HPK:ssa ja oli hienoa, että se myös päättyi HPK:ssa. Oli kunnia pelata HPK:n kapteenina viime kaudella. Pelasimme hyvän kauden ja teimme joukkueena ja organisaationa paljon hyviä asioita, mistä on hyvä jatkaa menestyksen rakentamista.

 

Pelaajaurallaan Kapanen oli muun muassa voittamassa MM-kultaa keväällä 2011 ja hyökkääjä ehti myös voittaa niin KHL:n kuin Liigankin mestaruuden.