Kari Lehtonen uskomattomassa vireessä – viiden pelin voittoputki ja huipputilastot

Dallas Starsin Kari Lehtonen lopettamassa uransa, jos huhuja on uskominen.
Dallas Starsin Kari Lehtonen lopettamassa uransa, jos huhuja on uskominen. Kuva: Getty Images

Dallas Starsin suomalaisvahti Kari Lehtonen on ollut viime aikoina todella kovassa vireessä. Hän on muun muassa viiden pelin voittoputkessa.

Dallas Starsin tolppien välissä kiekkoja torjuva Kari Lehtonen tipahti täksi kaudeksi Ben Bishopin kakkosvahdiksi. Tämä on tehnyt suomalaiselle hyvää, sillä Lehtonen pelaa eritoten tällä hetkellä erinomaista jääkiekkoa.

Lehtonen on nimittäin jopa viiden pelin henkilökohtaisessa voittoputkessa. Hänen torjuntaprosenttinsa kyseisistä kamppailuista on 94,5, ja päästettyjen maalien keskiarvo 1.56.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Kaiken kaikkiaan Lehtonen on pelannut tällä kaudella 16 ottelua, joista hän on voittanut komeat kymmenen kappaletta. Miehen torjuntaprosenttinsa on 91,9 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.26. Suomalaisen päästettyjen maalien keskiarvo on koko NHL:n neljänneksi paras.

Kiekkotoimittaja Josh Bogorad huomatti Twitter-tilillään myös sen, että Lehtonen on pelannut tällä kaudella tarpeeksi otteluita, jotta hänen tilastonsa ovat mukana maalivahtien välisessä ”kilvassa”.

Jos et saa twiitti näkyviin, löydät sen myös TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Andre Burakovsky otti Alexander Ovechkinia ryysyistä kiinni – joutui katsomoon