VIDEO: Kari Lehtoselta järkyttävä kämmi – lahjoitti vastustajalle osuman

VIDEO: Kari Lehtoselta järkyttävä kämmi - lahjoitti vastustajalle osuman

Dallas Starsin suomalaismolari Kari Lehtonen antoi Nazem Kadrille ilmaisen maalin, kun veräjänvartija pupelsi kiekon karmaisevasti suoraan pelaajalle.

34-vuotias Stars-veskari Kari Lehtonen ei viettänyt uransa parasta iltaa, kun joukkue kohtasi vierasjäällä Toronto Maple Leafsin.

Mies nimittäin mokasi pahemman kerran, kun kamppailua oli käyty vasta reilu neljä minuuttia. Maalivahti yritti ottaa torontolaisten alueelta heitettyä kiekkoa haltuun, mutta limppu karkasikin miehen lavasta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ensimmäisenä irtopalassa oli kiinni Maple Leafsin kanadalaishyökkääjä Nazem Kadri, joka sai viimeistellä melko helpolla taiston avausnyytin. ”Kärpän” karmeasta puppeloinnista ei kulunut kuin alle puoli minuuttia, kun peli oli isännille jo 2-0-lukemissa.

Helsinkiläisvahti päästi selkänsä taakse lopulta normaalilla peliajalla 5 rysää, kun sinipaitainen Toronto kipusi voittolaukauksien jälkeen 6-5-voittoon Dallasista. Lehtoselle merkittiin koitoksessa 28 torjuntaa, kun taas tähtipaitojen toinen suomalainen, Esa Lindell, sai tililleen yhden syöttöpisteen kohtaamisessa.

Jokeri-kasvatti Lehtosen hirvittävä epäonnistuminen videomuodossa alapuolella:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Erik Haula iski kaksi – nousi ylivoimatykkien TOP10:een