Karkasiko mopo käsistä? ”Eric Staal taistelisi MVP:stä, jos pelaisi Torontossa”

Eric Staal iski viime yönä viisi tehopistettä. Tämä johti siihen, että päävalmentajana mielestä Staalin pitäisi olla ehdolle MVP-palkinnon saajaksi.
Eric Staal iski viime yönä viisi tehopistettä. Tämä johti siihen, että päävalmentajana mielestä Staalin pitäisi olla ehdolle MVP-palkinnon saajaksi. Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin Eric Staal on kovassa vireessä. Viime yönä mies iski käsittämättömät viisi tehopistettä, mikä johti päävalmentajan ylistykseen.

Ei ole kauaakaan, kun lähes jokainen oli sitä mieltä, että veteraanihyökkääjä Eric Staalin ura olisi enemmän tai vähemmän ohi.

Tämä konkretisoitui kesällä 2016, kun mies teki kolmivuotisen sopimuksen Minnesota Wildiin. Tämän myötä Staal sai ainoastaan 3,5 miljoonan dollarin arvoisen vuosipalkan, kun ennen tätä se oli 8,25 miljoonaa dollaria.

Staal on kuitenkin tehnyt nyt selväksi, että hän on arvokkaampi kuin mitä hänen palkkansa antaa olettaa. Esimerkiksi viime yönä Staal iski uskomattomat tehot, 3+2, kun Wild nujersi St. Louis Bluesin hurjin lukemin 8-3.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tämä myös intoutti Wildin päävalmentajana toimivan Bruce Boudreaun valtavaan ylistykseen. Joku voisi jopa sanoa, että päävalmentajalla lähti mopo käsistä.

– Jos Staal pelaisi Torontossa, hän taistelisi MVP:stä. Sen teille nyt sanon, Boudreau veisteli The Athleticin haastattelussa.

Staal on pelannut tällä kaudella 63 ottelua, joissa hän on iskenyt 33 maalia ja yhteensä 64 tehopistettä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018