Erik Karlsson otettiin kernaasti vastaan San Joseen – katso kuvat!

Erik Karlsson otettiin tyylillä vastaan San Josessa.
Erik Karlsson otettiin tyylillä vastaan San Josessa.

On selkeää, että Erik Karlsson otettiin kernaasti vastaan San Joseen. Paikallislehti, San Jose Mercury News, julkaisi kookkaan tervetuliaisilmoituksen.

Koko NHL meni sekaisin, kun maailman parhaaksi puolustajaksi tituleerattu Erik Karlsson siirtyi Ottawa Senatorsista San Jose Sharksiin. Treidi on niin mittava, ettei San Jose Mercury Newsin sivun kokoinen kansipaikan spektaakkeli ole edes ylimitoitettu. NHL:ää seuraavat ihmiset tietävät, että tällaista siirtoa ei tule aivan joka päivä vastaan.

San Jose Sharksin otteita tarkasti seuraava lehti tekee luonnollisesti yhteistyötä joukkueen kanssa, ja Karlssonin kuva kannessa on kohtalaisen rautainen mainos tuleville otteluille. Sharks-organisaatio tulee olemaan ensi kaudella pelottavan kova, ja Karlssonin ja kumppanien nimillä myydään halleja täyteen.

Tietämättömänpikin kuluttaja saattaa eksyä ”Shark Tank”-lemipinimellä kulkevaan jäähalliin katsastamaan, että mikä mies tämä mainoksien kaveri on. Iso siirto, iso markkinointi. On jälleen todettava, että Amerikassa osataan nämä media- ja myyntitempaukset.

Samankaltaisia mainoksia oli myös sijoitettu digitaalisiin radanvarsitauluihin, jottei kenellekään jäisi epäselväksi, että ruotsalaispakki kiekkoilee nyt San Josessa. Karlssonin on myös suorastaan pakko tuntea itsensä tervetulleeksi, kun tervetuliaistoivotukset ovat tehty näin isosti.

Erik Karlsson otettiin kernaasti vastaan San Joseen – katso kuvat!

Jos twiitit eivät näy, niin voit katsoa ne myös tästä ja tästä!

Suosittelemme myös:

VIDEO: Cam Talbot esitteli kauden hienoin torjunta -kandidaatin