Kärpät kaappasi KooKoon huippupakin

Oulun Kärpät tiedotti tehneensä pelaajasopimuksen viime kaudella KooKoon riveissä pelanneen Tshekin maajoukkuepuolustaja Libor Sulakin kanssa.

Viime kaudella KooKoota edustanut Libor Sulak pelaa Oulun Kärppien riveissä ensi kaudella. Sulakin sopimus Kärppien kanssa on yksivuotinen.

Sulak saapui KooKoon riveihin kesken viime kauden KHL:n Severstal Tserepovetsista. Hän ehti tehdä KooKoon riveissä 31 ottelussa tehopisteet 7+9=16.

Kookas ja hyvin liikkuva 26-vuotias kiekollinen puolustaja on pelannut Suomessa aikaisemmin myös Pelicansissa kaudella 2017-2018. Lahdessa kuluneen huippukauden jälkeen tshekkipakki lähti kokeilemaan siipiään taalajäillä, joista käteen jäi kuusi ottelua Detroit Red Wingsin riveissä.

”Libor on kansainvälisen tason pelaaja, joka on esiintynyt MM-kisoissa ja alkaa olla jo vakiokalustoa EHT:llä. Hän on erittäin tervetullut lisä meidän nopeaan pelitapaan, joka vaatii hyvää luistelua ja liikkuvuutta. Hän on meille tuttu pelaaja Liigasta, ja hän on jo osoittanut olevan huippupelaaja tässä sarjassa”, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kuvaili oululaisseuran tiedotteessa.

Samalla Kärpät ilmoitti tehneensä kaksivuotisen Liiga-sopimuksen 17-vuotiaan huippulupaus Samu Tuomaalan kanssa.

Libor Sulak esittelyssä – vielä KooKoon pelaajana

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Liigaa pelataan jälleen ensi kaudella Tallinnassa – mukana uusia joukkueita ja paikallinen tähti